fatalna matea FRANIĆ

Sve je zasjenila: Djevojka Brune Kovačevića u izazovnom izdanju

13.09.2017 u 09:49

Bionic
Reading

U utorak navečer je pred više od petsto visokih uzvanika, poslovnih partnera i brojnih poznatih osoba HRT predstavio svoju jesensku programsku shemu. Vršitelj dužnosti glavnog urednika Prvog programa Hrvatske televizije Bruno Kovačević stigao je u pratnji dugogodišnje partnerice Matee Franić, a ona je i ovog puta privukla najviše pažnje

Sve oči su opet bile uprte u 28-godišnju Mateu Franić, djevojku Brune Kovačevića, koja se u televizijskom studiju Anton Marti na Prisavlju pojavila u uskoj pripijenoj haljini kojom je istaknula svoje obline te vrtoglavo visokim, crnim, lakiranim salonkama. Ljepotica je stesala liniju dugogodišnjim treninzima rukometa, čime se prije bavila, a očito je to da je i danas održava.

Par se navodno upoznao preko Mile Horvat, čija je Matea prijateljica, a fotoreporteri su ih snimili zajedno na Bajaginu koncertu u Zagrebu 2013. godine. Tada je Kovačević izjavio da se slučajno našao u društvu Zagrepčanke jer je ona prijateljica Mile Horvat, s kojom je došao na koncert.  

Bruno Kovačević o svom privatnom životu nikad nije govorio pa je zato i njegove prijatelje 2010. godine iznenadila vijest da se nakon 14 godina zajedničkog života razvodi od supruge Zrinke, s kojom ima sina Reja.

  • +17
Na HRT-u predstavljena jesenska programska shema Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX