dio procesa

Brooke Shields progovorila o sijedim obrvama, tabu-temi koja muči mnoge žene

09.01.2024 u 17:04

Bionic
Reading

Iako se Brooke Shields proslavila gustim tamnim obrvama, s godinama su one postale tanje te se u njima pojavilo i nekoliko sijedih dlačica. Glumica je odlučila da ih više ne želi bojiti

Jedna od najljepših žena svijeta još od ranih adolescentskih godina mami pozornost svojim prodornim očima i gustim obrvama. Guste obrve uistinu jesu jedan od zaštitnih znakova Brooke Shields, glumice koja gradi karijeru od najranije mladosti.

Ipak, dio starenja su i sijede, a Shields je priznala da ima nekoliko sijedih dlačica u svojim slavnim obrvama.

'Jednom sam ih pokušala obojiti i bila je to velika pogreška jer su bile tako tamne. Izgledala sam ludo', rekla je za People komentirajući neuspjeli pokušaj prikrivanja sijedih.

Osim toga, njezine guste obrve sada su se stanjile pa prvi put u životu koristi kozmetičke proizvode za njihovo popunjavanje. Ipak, još uvijek vjeruje da je energija najbitnija, pa tako čovjek koji se osjeća dobro najčešće i izgleda dobro, što pokušava prenijeti i na svoje kćeri, 20-godišnju Rowan i 17-godišnju Grier.

'Kultura je sada toliko drugačija, pritisak da se stavljaju injekcije u usne i sve te stvari. Rekla sam im da, dok žive pod mojim krovom, ne smiju raditi ništa od toga', odlučna je Shields.

  • +5
Eva Longoria sa sinom Izvor: Profimedia / Autor: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

U posljednje se vrijeme sve više priča o sijedoj kosi, a brojne su dame prigrlile svoje sijede.

Prvakinja među njima je Andie MacDowell, već nekoliko godina njegujući svoj sijedi look, a, iako je boje, sijedu kosu su pokazale i Eva Longoria i Gwyneth Paltrow otkrivši kako im izgleda izrast te poručivši ženama da se ne srame procesa starenja.

GWYNETH PALTROW

Ma koja zima: Slavna oskarovka uskočila u minijaturni bikini i pokazala savršenu figuru

Pogledaj galeriju