Bit će bestseler

Britney Spears potvrdila objavu memaora i zvati će se 'The Woman In Me'

13.07.2023 u 14:45

Bionic
Reading

Američka pjevačica je potvrdila da će objaviti memoare, rekavši da će knjiga biti 'pod njenim uvjetima', piše u četvrtak njemačka agencija dpa

Knjigu naslova 'The Woman In Me' (žena u meni) objelodanit će izdavačka kuća Gallery Books u listopadu ove godine.

Pjevačica je u videu na društvenoj mreži Instagram u utorak napisala: 'Stiže, moja priča, pod mojim uvjetima, napokon. Jeste li spremni?'

Prema izdavačkoj kući, knjiga će biti 'hrabra i zapanjujuće ganutljiva priča o slobodi, slavi, majčinstvu, preživljavanju, vjeri i nadi', a bavit će se i borbom Spears da okonča skrbništvo njenog oca nad njom.

  • +3
Britney Spears Izvor: EPA / Autor: EPA/PAUL BUCK

Kompleksni pravni dogovor, koji je započeo 2008., omogućio je 41-godišnjem ocu pjevačice Jamieju Spearsu da upravlja njenom slobodom i financijama. Takva se vrsta skrbništva u pravilu koristi za veoma bolesne ili stare ljude, a okončao ga je sudac u Los Angelesu nakon 13 godina u studenom 2021.

Jennifer Bergstrom, potpredsjednica i izdavačica u tvrtki Gallery Books, rekla je: 'Uvjerljivo svjedočanstvo Britney na sudu je zapanjilo svijet, promijenilo zakone i pokazalo njenu nadahnjujuću snagu i hrabrost'.

'Ne sumnjam da će njeni memoari imati sličan učinak i da će biti izdavački događaj godine. Ne bismo mogli biti ponosniji što smo joj pomogli da napokon podijeli svoju priču', dodala je. Objavljeno je da je ugovor s izdavačkom kućom vrijedan i do 15 milijuna dolara. Knjiga 'The Woman In Me' će biti objavljena 24. listopada.