novi trend

Britney Spears objavila novi projekt, a otkriva i neke šokantne detalje

11.07.2023 u 22:16

Bionic
Reading

U posljednje vrijeme mnogi poznati imajući potrebu da razjasne detalje iz vlastitog života objavljuju memoare, tekst u kojem iznose sjećanja i razmišljanja o događajima u kojima su sudjelovali. Priča koju Britney planira ispričati možda razjasni neke njezine poteze koji već mjesecima čude obožavatelje

Britney Spears ne prestaje čuditi javnost. Prije dvadesetak godina blistala je na svjetskim pozornicama, uživala nadimak pop princeze, no pjesmom 'Lucky' kao da je predvidjela vlastitu budućnost i da će se u njezinom životu dogoditi trenutak kada će sve krenuti nizbrdo. Trenutno pop princeza samo zabrinjava obožavatelje, a društvene mreže poput TikToka prepune su objava koje govore o njezinim čudnim postupcima.

People je ekskluzivno doznao da Spears uskoro objavljuje vlastito književno djelo naslova 'The Woman in Me' i to već 24. listopada.

U knjizi će ispričati svoju hrabru i zapanjujuće dirljivu priču o slobodi, slavi, majčinstvu, preživljavanju, vjeri i nadi. Vjeruje se da će memoari razjasniti gdje je pošlo po krivu te što to toliko zamjera svojoj sestri.

'Samo želim svoj život nazad', rekla je Spears 2021. godine na sudu kada se borila da se ukine skrbništvo nad njezinim životom. Naime, od 2008. godine njezin je otac regulirao njezin osobni život i imovinu vrijednu 60 milijuna dolara, a sve se dogodilo nakon što je pretrpjela javni psihički slom i bila podvrgnuta liječenju za mentalne probleme čiji detalji dosad nisu objavljeni.

Ipak, njezin život sada pripada samo njoj, no obožavatelji su puni sumnje u namjere njezinog supruga Sama Asgharija za kojeg tvrde da u brak nije ušao čistog srca.

  • +3
Britney Spears Izvor: EPA / Autor: Brian_Jones