potpuni kaos

Britney Spears dugo nije bila vani, a prvi izlazak završio je skandalom i udarcem

07.07.2023 u 10:46

Bionic
Reading

TikTok gori od različitih teorija zavjere vezanih za Britney Spears, a mnogi vjeruju da je njezin suprug Sam Asghari potpuno preuzeo kontrolu nad njezinim životom. U javnosti se nije pojavljivala uistinu dugo, a jučer je u hotelskom predvorju stupila u konflikt sa zaštitarom poznatog NBA igrača

Pjevačicu Britney Spears mnogi nazivaju posrnulom zvijezdom, a njezini postupci u zadnje vrijeme zabrinuli su njezine obožavatelje. Njezin je Instagram mjesto koje čudi mnoge, a može se pronaći uistinu svašta: od polugolih fotografija do čudnog plesa pred kamerama. Tamo je sada osvanula i duža poruka u kojima prepričava događaj koji se dogodio u Vegasu, a iz svega se može iščitati i da je pjevačica istraumatizirana.

Naime, u srijedu navečer Britney je u predvorju hotela u Las Vegasu uočila Victora Wembanyama, NBA zvijezdu s kojom se htjela fotografirati za uspomenu. Međutim, osiguranje igrača Spursa žestoko je nasrnulo na nju, a jedan zaštitar pjevačicu je ošamario spriječivši ju da dođe do Wembanyama.

Igrač tvrdi da ga je pjevačica zgrabila s leđa, no ona tvrdi da ga je potapšala po leđima kako bi pridobila njegovu pozornost u bučnom predvorju.

'Bilo je jako glasno, pa sam ga potapšala po ramenu kako bih privukla njegovu pozornost. Poznata mi je igračeva izjava u kojoj spominje da sam ga 'zgrabila s leđa', ali ja sam ga jednostavno potapšala po ramenu. Njegovo osiguranje me zatim udarilo u lice bez osvrtanja, pred gomilom. Skoro me srušio i zbog čega su mi naočale pale s lica', napisala je Spears te dodala da razumije kako je to biti stalno na meti obožavatelja, no istaknula je da nikada nije pribjegla nasilju.

'Fizičko nasilje se previše događa u ovom svijetu. Često iza zatvorenih vrata. Stojim uz sve žrtve i srce mi je uz sve vas!!!', zaključila je Spears objavu.

19-godišnji košarkaš još uvijek se nije ispričao Spears koja je u ovoj situaciji pretrpjela javnu sramotu i poniženje, a čini se da nema ni namjeru.

'Nisam vidio što se dogodilo jer sam hodao ravno i nisam stao. Ta me osoba zgrabila straga, ne za rame, zgrabila me straga. Samo znam da ju je osiguranje odgurnulo', rekao je te dodao da ne zna koliku je silu upotrijebilo njegovo osiguranje pri odgurivanju pjevačice željne selfija.

Cijeli skandal vjerojatno će dobiti i nastavak priče, s obzirom da pjevačica spominje i policiju i detektive koji provjeravaju slučaj. Osim toga, mladog košarkaša sada prozivaju i za loš pristup ženama i nepoštivanje, a njegov Instagram račun preplavljen je komentarima u kojima ga mnogi osuđuju.

Mnogi mu zamjeraju i činjenicu da se nije osvrnuo nakon što je njegov zaštitar udario osobu koja mu je htjela prići, a posebice osmijeh na kraju obraćanja javnosti.

  • +3
Britney Spears Izvor: EPA / Autor: Brian_Jones