problemi

Britney opet proživljava dramu: Njezin bivši suprug tvrdi da djeca ne žele biti s njom zbog golišavih fotki na Instagramu

07.08.2022 u 10:59

Bionic
Reading

Bivši suprug Britney Spears, Kevin Federline, rekao je kako bi volio da se njihovi sinovi Sean i Jayden pomire s ocem pop pjevačice

"Apsolutno bih želio da se Jamie vrati u živote naših dječaka. Pogotovo ako oni to žele", rekao je Kevin, a prenosi Daily Mail.

Podsjetimo, Jamie trenutno ima zabranu prilaska Seanu i Jaydenu, no Kevin ipak tvrdi kako "ne misli ništa loše" o svom bivšem svekru.

"Ljudi griješe. Žao mi je zbog njega", rekao je.

Federline je prije tri godine zatražio sudski nalog za zabranu pristupa nakon što je Jamie navodno fizički nasrnuo na Seana.

I Britney Spears je također optužila svog oca Jamieja za zlostavljanje. Prošle godine navela je kako ju je on poslao u ustanovu za mentalno zdravlje, što je bilo protiv njezine volje, te joj zabranio da ima još djece. Nakon parnice sudac je ukinuo Jamiejevo skrbništvo nad Britney koje je trajalo 13 godina, a ona se nedavno udala za Sama Asgharija.

No, obiteljska trakavica tu nije bila završena, jer Federline sada tvrdi da se njihovi sinovi ne žele viđati s pjevačicom.

"Prošlo je nekoliko mjeseci otkako su je posljednji put vidjeli. Nisu željeli ići na njezino vjenčanje", rekao je on, dodajući i kako se djeca osjećaju nelagodno zbog toga što Britney na Instagramu objavljuje golišave fotografije. Federline smatra da je pjevačicu Jamiejevo skrbništvo "spašavalo".

O svemu se i Britney oglasila na Instagramu.

"Tužno je čuti kako moj bivši suprug govori o odnosu između mene i moje djece. Kao što svi znamo, odgajanje tinejdžera nije nikome lako. Zabrinjava me činjenica da razloge pronalazi na mom Instagram profilu. Bilo je to puno prije Instagrama. Sve sam im dala... Samo, mama mi je rekla da ih trebam dati njihovom tati...", napisala je Britney na svom Instagram storyju.

Inače, Kevin Federline i Britney Spears u braku su bili od 2004. do 2007. godine.