NAIZGLED NESPOJIVI

Novi moćan par Hollywooda: Mogu li Bradley Cooper i zagonetna savjetnica Hillary Clinton skinuti s trona Amal i Georgea Clooneyja

19.07.2022 u 06:40

Bionic
Reading

Iako nitko nije očekivao da će si najpoželjniji holivudski neženja pronaći partnericu izvan celebrity krugova, i to politički vrlo angažiranu Humu Abedin, ljubav piše čudne priče. Već im predviđaju bajkovitu budućnost te nazivaju novim najmoćnijim parom u showbiz svijetu

Ono što je prije nekoliko godina doživio George Clooney, kada je nakon godina traganja napokon pronašao onu pravu i to u odvjetnici ljudskih prava Amal, s kojom je kasnije zasnovao obitelj, sada je izgleda dočekalo zavodnika Bradleyja Coopera.

Veze glumaca i žena na vrlo utjecajnim poslovnim pozicijama i dalje su tabu tema u Hollywoodu, pa su Cooper i Abedin jednako iznenadili svojim odnosom. Inače, 46-godišnja brineta, ujedno bivša dugogodišnja najbliža suradnica Hillary Clinton, iza sebe ima tešku ljubavnu prošlost.

Huma je 2017. okončala sedmogodišnji brak s kongresnikom Anthonyjem Weinerom, upletenim u seksualni skandal zbog slanja poruka eksplicitnog sadržaja. S optuženim seksualnim prijestupnikom ima desetogodišnjeg sina Jordana Zaina, a razvod im je iz temelja promijenio život. Slomljeno srce nekako je tijekom godina uspjela zacijeliti, a izgleda da joj je povjerenje u stabilan ljubavni odnos vratio glumac i producent Cooper.

Njih dvoje navodno je upoznala urednica američkog modnog magazina Vogue Anna Wintour, a mnogi već razmatraju kako bi od ove veze svi mogli samo profitirati. Prije svega glavni akteri priče, a ponajviše Bradley, kojem veza s moćnom političkom savjetnicom može donijeti brojne poslovne prilike.

'Ova veza ima sav potencijal postati jedan od najzanimljivijih odnosa moći koje smo vidjeli nakon Amal i Georgea Clooneyja', kaže jedan od sugovornika za Page Six, dodajući da atraktivnoj crnki, angažiranoj u političkim krugovima, itekako paše medijska pažnja.

'Privlače je slavna imena, a posebno hodanje s nekim slavnim. Dobar je to način da pokaže da je još uvijek relevantna, a istovremeno čini dobru stvar za promociju svoje knjige', govori dobro upućeni holivudski izvor. Isti navodi da možda više koristi u ovom odnosu ima Cooper, kojem će veza s već izgrađenom poslovnom ženom, koja ima doticaj s vrlo moćnim krugovima, omogućiti uzlet u karijeri.

  • +13
Bradley Cooper i Carey Mulligan Izvor: Profimedia / Autor: Steve Sands/NewYorkNewswire/Bauer-Griffin / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nije tajna to da Bradley već neko vrijeme kritizira struku jer su ga percipirali kao glumca koji je dobar samo za određeni žanr filmova. Upravo zbog toga svima je želio dokazati za što je sposoban te se sam bacio u režiserske vode. Njegovo djelo 'Zvijezda je rođena' postiglo je nevjerojatan uspjeh te je na njemu naporno radio, a budući da mu je Oscar izmaknuo za dlaku, sigurno se nada novim projektima nadoknaditi propušteno. Trenutno radi na novom filmu u kojem će imati i glavnu ulogu. Riječ je o biografskom filmu 'Maestro', u kojem utjelovljuje američkog dirigenta Leonarda Bernsteina.

'Iako to s kim hodate ne jamči Oscara ili filmski hit, svakako može promijeniti perspektivu o nekome kao umjetniku u Hollywoodu', govore upućeni te dodaju da će Bradleyju sigurno dobro doći Humini kontakti sa svjetskim moćnicima kao izvor novih financijskih sredstava za nezavisne filmove koje ima želju snimati.

Zanimljivo je i to da sam Bradley ne krije svoju strast prema politici. Naklonjen demokratima, glumac je jednom prilikom jasno dao do znanja da se može zamisliti u političkom životu.

Naodmet nije spomenuti ni gotovo identičan tip žena koji je zapeo za oko dvojici zgodnih holivudskih zavodnika. Riječ je o samostalnim, poslovno vrlo visoko pozicioniranim ženama koje njeguju vrlo sličan modni izričaj. Elegantne su to brinete s istančanim ukusom za stil i lijepo.

Novi Clooneyji u nastanku

Nije tajna to da je George Clooney iz temelja promijenio svoj život jednom kada je pronašao onu pravu - odvjetnicu Amal Alamuddin. Upravo njoj idu sve njegove zahvale na tome što ga je učinila boljim čovjekom. Ne krije to ni sam George te u svakoj prilici naglasi koliko je njezin rad važniji od njegova.

'Nema dileme, Amal je promijenila moj život iz temelja. Prvi put sve što ona radi, sve čime se ona bavi, bilo je važnije od moje profesije', kazao je 61-godišnjak. Mnogi su potom primijetili da se Clooney više posvetio humanitarnom radu, a zajedno su osnovali i nekoliko neprofitnih udruga.

  • +4
George i Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Machete / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Njegova slava i status u Hollywoodu dobili su neku sasvim novu dimenziju. Ona mu je, osim toga, dala balans koji je u celebrity svijetu teško postići. Na kraju, on šarmantno zna kako iskoristiti njezin ugled u svoju korist pa je tako 2018. oskarovac zauzeo podij na gala večeri Power of Women predstavivši se riječima: 'Dobra večer, ja sam George i ja sam muž Amal Clooney.'

Mark Borkowski, stručnjak za odnose s javnosti u Hollywoodu, govori da Huma i Bradley imaju sav potencijal postati jedan od takvih parova.