NAJPOŽELJNIJI NEŽENJA

Bradley Cooper uletio iz jedne veze u drugu: Evo s kim je bio prije fatalne brinete

14.07.2022 u 12:26

Bionic
Reading

Svijet je obišla vijest kako ljubi bivšu suprugu političara s kojom ga je spojila ih zajednička prijateljica Anna Wintour. No prije nove ljubavi Hume Abedin, najpoželjniji holivudski neženja je 'opušteno izlazio' s kolegicom Diannom Agron

'S Diannom još nije bilo ozbiljno', rekao je izvor za US Weekly u srijedu nakon što je Page Six objavila vijest o novoj vezi Bradleya Coopera. Izvor je otkrio da je uspješni holivudski glumac i redatelj prekinuo sve kontakte s Diannom Agron te da je s Humom počeo izlaziti prije nekoliko mjeseci.

Glumica serije 'Burlesque', prethodno je bila u braku s glazbenikom Mumford & Sons Winstonom Marshallom prije nego što su se razišli 2020. godine.

Podsjetimo, Cooper ima petogodišnju kćer Leu De Seine s bivšom Irinom Shayk. On i 36-godišnja manekenka prekinuli su 2019. nakon četiri godine veze. Uz Irinu šuškalo se da je bio s Lady Gagom. no osim te dvije dame, Bradley je bio u vezi s još mnogo slavnih ljepotica.

Prva velika ljubav bila mu je Jennifer Esposito, s kojom je prohodao 2006. godine. Javnosti su se kao par predstavili na dodjeli Zlatnih globusa, a svijetu su obznanili da su zaručeni nakon što su manje od godinu dana bili u vezi. Iste godine su izrekli zavjete, a rastali su se samo četiri mjeseca nakon vjenčanja.

Nakon toga je ljubio agenticu za casting Isabellu Brewster, s kojom je bio 2008. godine. Zajedno su bili godinu dana, nakon čega su se razišli u prijateljskim odnosima. Iste godine se s Renee Zellweger spetljao na setu filma 'Case 39'. Bili su nešto više od dvije godine skupa a 2011. su prekinuli 'zbog rasporeda snimanja, koji im nisu dopuštali da provode vrijeme zajedno'. Potom se našao u naručju latino dive Jennifer Lopez, a njihova ljubav je trajala, tek nekoliko mjeseci. 2011. se zaljubio u glumicu u usponu Zoe Saldanu, s kojom je ostao duže od godinu dana. Nakon toga je hodao s Britankom Suki Waterhouse 2013. godine, a onda je završio s Irinom Shayk, s kojom je prekinuo 2019. godine.