HUMA ABEDIN

Zahvaljujući Anni Wintour, Bradley Cooper ponovno ima djevojku, a evo tko mu je nakon Irine pao u zagrljaj

13.07.2022 u 08:32

Bionic
Reading

Ona je bila najveća osoba od povjerenja za Hillary Clinton, supruga osramoćenog političara Anthonyja Weinera i nova djevojka holivudskog zavodnika Bradleyja Coopera. On i Huma Abedin viđaju se posljednjih mjeseci, a spojila ih je zajednička prijateljica Anna Wintour

'Anna je definitivno odigrala svoju ulogu i spojila ih. Najbolja je Bradleyjeva prijateljica i obožava Humu', otkrio je dobro upućeni izvor ustvrdivši kako se Bradley Cooper i Huma Abedin u tajnosti viđaju posljednjih mjeseci, trudeći se 'ostati ispod radara'.

Prije negoli je započeo vezu s Humom, Cooper je prekinuo vezu s glumicom Diannom Agron, a izvor blizak paru tvrdi kako se Huma Abedin pohvalila nekolicini bliskih prijatelja da ima novog muškarca, no nije željela otkriti o kome je riječ.

'Savršeni su spoj. Oboje obožavaju moć i politiku.'

  • +5
Huma Abedin Izvor: Profimedia / Autor: Ron Adar / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kako piše Page Six, par je zajedno stigao na ovogodišnju Met Galu, koja se održala 2. svibnja, no prije izlaska na crveni tepih razišli su se kako ne bi bili snimljeni zajedno. Na fotografijama je jasno vidljivo kako 46-godišnja Abedin pozira u kanarinac žutoj haljini, dok je malo iza nje 47-godišnji Cooper.

Inače, Anna Wintour bila je najveća potpora Humi kada je prolazila najteže razdoblje, u kojem se njezin bivši suprug Anthony Weiner našao u seks skandalu, a o svemu je progovorila u svojim memoarima 'Both / And: A Life in Many Words'. Inače, Huma je muslimanka kojoj je vjera iznimno važna, a svojedobno je otkrila i kako je djevičanstvo izgubila tek u 32. godini kada se udala za Weinera. S njima ima desetogodišnjeg sina Jordana.