ANGELINA NE ODUSTAJE

Brad Pitt očajan: Ništa od pomirbe, brakorazvodna parnica se nastavlja

16.08.2017 u 14:11

Bionic
Reading

Slavni holivudski glumac trenutno snima svoj novi film 'Ad Astra', a snimljene paparazzo fotografije govore više od riječi o tome kroz što trenutno prolazi. Iako se špekuliralo o mogućoj pomirbi s Angelinom Jolie, osobito nakon što se ostavio alkohola, izvori bliski paru tvrde kako od toga neće biti ništa te da se brakorazvodna parnica užurbano nastavlja

Uskoro će biti godina dana otkako je u javnosti bombastično odjeknula vijest o razvodu jednog od najljepših holivudskih parova - Angeline Jolie i Brada Pitta - a iako se proteklih dana nagađalo da je on 'stavljen na čekanje', pomirbe ipak neće biti, barem ako je vjerovati stranim medijima.

Angelina Jolie i Brad Pitt Izvor: Reuters / Autor: Reuters

53-godišnji glumac trenutno snima svoj najnoviji film u Los Angelesu, nazvan 'Ad Astra', a sudeći po najnovijim paparazzo fotografijama, poprilično je zabrinut. Kako donosi TMZ, brakorazvodna parnica se nastavlja te od pomirbe neće biti ništa, osobito nakon što je Angelina optužila Pitta da je zlostavljao najstarijeg sina Maddoxa.

'Obje strane suglasne su da drže sve za sebe zbog dobrobiti svoje djece, no brakorazvodna parnica ide svojim tijekom i to punom parom', rekao je izvor blizak paru.

Ono zbog čega su se svi ponadali da će doći do pomirenja činjenica je i da se Pitt ostavio alkohola i da se redovno podvrgava testovima koji dokazuju da više ništa ne konzumira, a što je bio jedan od glavnih Angelininih uvjeta. Ipak, sve to nije bilo dovoljno da ostave po strani sve svoje razmirice i pokušaju ponovno za dobrobit šestero djece.