brižna majka

Dok Brad ponovno ljubi, Angelina se ne odvaja od djece

14.07.2017 u 11:26

Bionic
Reading

Blizanci Brada Pitta i Angeline Jolie proslavili su prije nekoliko dana deveti rođendan, a majka ih je tom prilikom počastila zabavom i izletom za pamćenje. Iako su do sada sve rođendane slavili skupa, na ovaj otac ipak nije bio pozvan - on je svoje vrijeme i pažnju izgleda posvetio nekom drugom

Slavna glumica, nakon rastave od Brada Pitta, u potpunosti se posvetila odgoju šestoro djece, nad kojima je dobila i skrbništvo. 

Koliko je brižna majka, dokazuju i posljednje paparazzi fotografije iz zabavnog parka u Kaliforniji, u koji ih je povela na izlet povodom devetog rođendana blizanaca Knox i Vivienne.

Veselo društvo provelo je nezaboravno vrijeme i sjajno su se zabavljali. Imali su čak i vodiča, a u stopu su ih pratili zaštitari.

  • +4
Angelina Jolie, Disneyland Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Posjetitelji parka koji su ih vidjeli tvrde kako se poznata obitelj ponašala izuzetno normalno i kako im ostali ljudi nisu smetali.

Ovo je prvi dječji rođendan na kojem njihov otac nije bio prisutan. Do sada je naizgled skladna obitelj uvijek ovakve dane provodila u zajedništvu i veselju, ali izgleda da Brad ovoga puta nije dobrodošao, pogotovo otkada se u javnosti počelo šuškati o njegovoj novoj ljubavnoj vezi s glumicom Siennom Miller.

Možda je sada okupiran novom djevojkom, ali glumac je donedavno drugačije govorio. Trudio se zadržati pozitivan stav, ali cijeli proces rastanka od djece i bivše supruge djelovao je dosta loše na njega. Budući da je ostao sam i to u golemoj obiteljskoj kući u kojoj su nekada svi skupa živjeli, dok se Angie preselila u novu vilu, Brad je neko vrijeme odlučio otići kod prijatelja.

Iako je nova kuća u kojoj sada žive Angelina Jolie, 15-godišnji Maddox, 13-godišnji Pax, 12-godišnja Zahara, 10-godišnja Shiloh te devetogodišnji blizanci Knox i Vivienne udaljena tek nekoliko kilometara od Bradove, čini se da djeca baš ne provode vrijeme s ocem.

  • +11
Nova vila Angeline Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Auto

'Djeca su sve. Djeca su vaš život - okupiraju ga i traže svu vašu usredotočenost, kao što bi i trebala', rekao je tada Pitt, ali izgleda da je brzo promijenio stav.