TEŠKI TRENUCI

Rane još nisu zacijelile: Angelina Jolie progovorila o razvodu s Bradom Pittom

26.07.2017 u 22:15

Bionic
Reading

Nakon razvoda od Brad Pitta, Angelina Jolie je po prvi put odlučila progovoriti za Vanity Fair o tome zbog čega se par razišao te kako je njihov razvod utjecao na djecu, ali i dijagnozi koju su joj liječnici nedavno uspostavili

Nakon duge medijske stanke, glumica je konačno za Vanity Fair odlučila dati intervju u kojem je priznala kako su ona i djeca još uvijek u fazi zaliječivanja rana nakon razvoda od glumca Brada Pitta.

'Bilo je to najteže vrijeme, još hvatamo zrak. Cijela obitelj pokušava prebroditi to. Postalo je loše, preteško', rekla je holivudska ljepotica o razvodu od Brada Pitta kojeg je upoznala na snimanju filma 'Gospodin i gospođa Smith' prije 12 godina.

Brad Pitt koji je tada bio u braku s glumicom Jennifer Aniston podnio je zahtjev za rastavu braka te je sa zanosnom Angelinom svoju vezu obznanio javnosti, a par se nakon 10 godina veze konačno vjenčao 2014. godine, no čini se kako su neslaganja između zvjezdanog para ipak presudila, te je par početkom ove godine objavio vijest o sporazumnom razvodu.

'Jedno vrijeme sve je funkcioniralo predivno', opisala je Jolie svoj idiličan odnos s Pittom nakon njihova vjenčanja kojemu je prisustvovalo i njihovo šestero djece. Glumica je tada nosila prekrasnu vjenčanicu s crtežima koje su za nju oslikala njezina djeca. No čini se kako je s vremenom njihov složan odnos krenuo nizvodno.

Glumica se u intervjuu osvrnula i na djecu kojima razvod roditelja gotovo uvijek teško pada. 'Bili su jako hrabri. Jako. Polako zacjeljujemo rane od svega što se dogodilo. Stalo nam je do nas i do naše obitelji, oboje imamo isti cilj', rekla je Jolie kada ju je novinarka upitala u kakvom je trenutno odnosu s bivšim suprugom.

Angelina Jolie i Brad Pitt Izvor: Guliver/Splash / Autor: Splash News

Teškim trenucima, čini se, nikad kraja, jer glumici su liječnici nedavno uspostavili dijagnozu Bellove paralize. Riječ je bolesti uslijed koje dolazi do paralize mišića na jednoj strani lica. 'Nekad žene koje imaju obitelj sebe stave na zadnje mjesto... Sve dok im se to ne odrazi na zdravlje', prokomentirala je glumica koja inače ima problema i s niskim tlakom, a zbog njezine jake mršavosti, u medijima joj nerijetko propisuju i anoreksiju.

Angelina Jolie i Brad Pitt Izvor: Reuters / Autor: Luke MacGregor