ŠTO SE DOGAĐA?

Moguće pomirenje: Angelina Jolie i Brad Pitt razvod su stavili 'na čekanje'

10.08.2017 u 09:52

Bionic
Reading

Prošlo je gotovo godinu dana otkako su slavni holivudski supružnici objavili da se razvode. Unatoč burnom i ružnom početku brakorazvodne parnice, s odmakom od svega, čini se kako od razvoda na kraju neće biti ništa. Izvori bliski glumici tvrde kako nikoga ne bi začudilo da uskoro objave da će pokušati ponovno

Iako se u rujnu prošle godine, kada je vijest o razvodu jednog od najslavnijeg holivudskog para, Angeline Jolie i Brada Pitta, odjeknula svijetom, činilo kako će se sve brzo biti riješeno, ni gotovo godinu dana kasnije oni još uvijek nisu potpisali papire kojima bi okončali svoj brak.

Angelina Jolie i Brad Pitt Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Prema pisanju američkog US Weeklyja, koji su dobili informacije od izvora bliskog paru, razvod je trenutno stavljen 'na čekanje'.

'Posljednjih mjeseci nisu napravili apsolutno ništa kako bi okončali brakorazvodnu parnicu, i čini mi se da će tako i ostati', otkrio je izvor.

Navodno je sve 'stopirala' Pittova želja da se popravi, u potpunosti otrijezni i dokaže da je pogriješio, a o čemu je i javno progovorio u svibnju ove godine u intervjuu za GQ. Bliski Angelinin prijatelj otkrio je kako je sama glumica rekla da bi razmislila o pomirbi, jedino ako Pitt dokaže koliko mu je važna obitelj i zajedništvo.

Slavni holivudski glumac zaista se potrudio: uspio je izbaciti alkohol, koji je najveći krivac za sve, iz svoga života i trudi se svim silama da ju vrati.

'Svi su uvjereni da će se pomiriti. Nikoga ne bi iznenadilo da kažu kako odustaju od razvoda i da će pokušati sve kako bi još jednom spasili svoj brak', rekao je izvor. Na nedavnom glazbenom festivalu u Engleskoj, očevici tvrde kako se Pitt nije niti približio šanku s alkoholnim pićima te kako na tjednoj bazi odlazi na testiranja da se vidi da više ne konzumira alkohol, kako bi mogao redovito viđati djecu.

Prije razvoda, Angelina Jolie i Brad Pitt proveli su zajedno 12 godina te imaju šestero djece: 15-godišnjeg Maddoxa, 13-godišnjeg Paxa, 12-godišnju Zaharu, 11-godišnju Shiloh te devetogodišnje blizance Vivienne i Knoxa.