ZALJUBLJENI GLUMAC

Brad Pitt je očaran lijepom Ines: Svaki put kada je s njom ne skida osmijeh s lica

29.02.2024 u 13:11

Bionic
Reading

O vezi Brada Pitta i atraktivne Ines de Ramon počelo se pričati u studenom 2022. godine, kada su zajedno otišli na koncert irske grupe U2. Već samim time da ju je Pitt izveo na spoj i upoznao sa slavnim prijateljima išlo je u prilog ozbiljnosti veze, a sada glumac bez nje više ne može

'Ponovno je na vrhu svijeta', rekao je prijatelj blizak holivudskom glumcu Bradu Pittu, aludirajući time da je zahvaljujući svojoj vezi s atraktivnom Ines de Ramon ponovno sretan, što nije bio godinama, sve otkako se razveo od Angeline Jolie.

Ines ga je uistinu očarala, a to potvrđuju i njegovi prijatelji koji su otkrili kako 34-godišnja Ines i 60-godišnji Pitt većinu vremena provode zajedno u njegovom kalifornijskom domu, u koji je ona već uselila.

COOL LOOK ILI...

Brad Pitt privlačio poglede u bizarnom stajlingu s lubanjom kakav se ne viđa svaki dan

Pogledaj galeriju

'Kad god je u njezinoj blizini ima taj drski osmijeh. Sretan je što žive zajedno, jer su većinu vremena i provodili u Bradovoj kući. Bio je logičan slijed da se ona useli, osobito jer je njihova veza ozbiljna te je ona prva službena Bradova djevojka od razvoda. Voli biti s Ines', otkrio je prijatelj.

poklon koji ne stane u auto

Brad Pitt pokazao romantičnu stranu: Pogledajte čime je oduševio svoju djevojku

Pogledaj galeriju

Par je u javnosti prvi puta snimljen u studenom 2022. godine, na koncertu grupe U2, no tada su se već viđali nekoliko mjeseci.

Samo nekoliko mjeseci ranije, Ines se razvela od holivudskog glumca Paula Wesleyja, a Pitt od razvoda od Angeline Jolie 2016. godine i nije imao ozbiljnu vezu.