SVE ZBOG MIRAVALA

Brad Pitt uputio teške optužbe na račun ruskog tajkuna

14.02.2024 u 10:33

Bionic
Reading

Holivudski glumac optužio je svog poslovnog rivala, ruskog milijardera, rekavši da ga je pokušao 'maltretirati', ali i 'prijetiti mu' u njihovoj ružnoj borbi oko francuskog vinograda koji je kupio s bivšom suprugom Angelinom Jolie

60-godišnji oskarovac Brad Pitt na sudu je i s tajkunom Jurijem Sheflerom zbog vinarije Chateau Miraval, koju je posjedovao s bivšom suprugom Angelinom Jolie, a koja je prodala svoj udio upravo ruskom milijarderu.

Pitt je rekao da ga je 56-godišnji Shefler pokušao 'maltretirati', kao i da mu je 'prijetio' iznošenjem prljavog rublja u javnost.

Ono što glumac pokušava je poništiti prodaju udjela svoje bivše supruge, 48-godišnje Angeline Jolie, s kojom je i kupio dvorac i vinariju, a koja ga je 2021. prodala za 64 milijuna dolara upravo Shefleru putem svoje investicijske tvrtke Nouvel.

MLAĐI NO IKAD

OK Brad, reci nam, u čemu je tvoja tajna?

Pogledaj galeriju

U novim sudskim spisima, kojih su se dokopali neki novinari, stoji kako je Shefler nakon što je u tajnosti kupio Nouvel, objavio priopćenje za medije u kojem je najavio svoje 'partnerstvo' s Pittom te je tražio da se sastanu i dogovore. Pitt tvrdi da su mu zaprijetili ako ne bude surađivao. Ruski tajkun navodno mu je prijetio i da će plasirati izmišljene optužbe za loše upravljanje Miravalom.

U spisima se navodi i da se biznismen 'želio ugurati u partnerstvo Pitta i Jolie, a sve kako bi profitirao na njihovoj slavi'.