VRATILA MU OSMIJEH

Nikad sretniji: Brad Pitt je u njoj pronašao sve ono što je godinama tražio

18.02.2024 u 13:03

Bionic
Reading

Kako tvrdi njemu bliski prijatelj, Brad Pitt već dugo nije bio sretniji no što je, a za osmijeh na njegovom licu najzaslužnija je Ines de Ramon, s kojim glumac uživa u ljubavi

Nakon što je magazinu People potvrđeno kako je 34-godišnja Ines de Ramon uselila u kalifornijski dom 60-godišnjeg oskarovca, postalo je jasno kao dan da je veza Brada Pitta i više nego ozbiljna. To je bio zapravo logičan slijed njihove veze, koja se pokazala ozbiljnom, a kako tvrdi dobro upućeni izvor, Brad Pitt već dugo nije bio ovako sretan.

'Provodili su toliko puno vremena zajedno u Bradovoj kući da je postalo logično da Ines useli kod njega. Brad je jako sretan i voli provoditi vrijeme s njom. Zajednički život pokazao se kao prirodna stvar', smatra dobro upućeni izvor.

poklon koji ne stane u auto

Brad Pitt pokazao romantičnu stranu: Pogledajte čime je oduševio svoju djevojku

Pogledaj galeriju

Par je prvi puta zajedno viđen u studenom 2022., iako su, prema dobro upućenim izvorima, vezu započeli nekoliko mjeseci ranije.

Netom prije negoli je započela vezu s Bradom, Ines je okončala svoj trogodišnji brak s glumcem Paulom Wesleyjem, a Brad Pitt se od razvoda od Angeline Jolie 2016. viđao s nekoliko žena, no niti jedna na njega nije imala učinak kao lijepa brineta.

MLAĐI NO IKAD

OK Brad, reci nam, u čemu je tvoja tajna?

Pogledaj galeriju

'Nakon razvoda Brad je imao nekoliko veza, no niti jedna nije bila ozbiljna. Ovo je prva ozbiljnija veza i ne može biti sretniji. S Ines je ponovno pronašao onu iskru i pravi je užitak svjedočiti tome. Brad je duša od čovjeka i zaslužuje biti sretan', izjavio je izvor.