VRATIO SE

Božo Sušec otkrio pravi razlog svog dugog izbivanja s malih ekrana

30.09.2023 u 17:56

Bionic
Reading

Legendarni sportski komentator pridružio se svojoj kolegici Ljiljani Sauchi u ulozi voditelja u emisiji Zlatna liga i upravo tamo otkrio kroz što je sve prolazio u posljednje vrijeme

Da se posljednjih mjeseci nešto događalo sa legendarnim Božom Sušecom bilo je vidljivo na prvi pogled u emisiji 'Zlatna liga', koju je odradio s kolegicom Ljiljanom Sauchom. Upravo ona je na početku emisije konstatirala kako ga dugo nije bilo, na što je 77-godišnji Božo Sušec njoj, ali i televizijskim gledateljima otkrio:

'Devet mjeseci. Jedna trudnoća. Razlog je jedna ozbiljna boleština s kojom sam se borio. Pobjeđujem je. Blizu sam konačnoj pobjedi. Ali, sad sam dovoljno dobro da bih se mogao obratiti i nadam se biti dobar partner Ljiljani.'

U trenucima vođenja Sušec je otežano govorio, što je vjerojatno i razlog bolesti s kojom se bori, no o čemu se točno radi, odlučio je zadržati za sebe.

Još je prošle godine otkrio da je prošao kroz tri teške operacije, od čega je jedna bila i ozbiljna borba za život, kao i da mu je zdravstveno stanje bilo jako loše. O svemu je nakon emisije pričao i za Jutarnji list, za koji je rekao kako mu je povratak na male ekrane donijelo veselje jer radi s ljudima koje volim. No, to nije bio jedini razlog njegovog povratka.

Božo Sušec Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL

Ono što je za njega bilo važnije je da je time dobio potvrdu da to može. 'Iza mene je razdoblje bolesti, ali prošao sam sve potrebne terapije i vježbe, pa i akupunkture, i sad sam O.K., koliko se vidi i na televiziji. Recimo da je to 75 posto mene. Idemo dalje dok poslodavci i gledatelji budu zadovoljni i dok ja mogu', rekao je Sušec za Jutarnji list.