u OSMOM MjESECU TRUDNOćE

Anđelka Prpić u ljubavnom zanosu: Na proslavi rođendana s novim partnerom

19.04.2023 u 20:00

Bionic
Reading

Krajem prošle godine u srpskim je medijima odjeknula vijest da se srpska glumica domaćoj publici najpoznatija po ulozi u humorističnoj seriji 'Andrija i Anđelka' zaljubila u prijatelja i kuma svog bivšeg supruga te da s njim očekuje dijete. Pokazala je kako trenuno žive idilu

Obitelj Anđelke Prpić očito je dobro prihvatila novog partnera njihove mezimice, Marka Grgića pa je on s glumicom i njenim sinom uživao na rođendanskoj partyju njezine majke.

'Duška, Dušice uvek vrijedne ručice. Što bi mi bez naše Duške. Ispali bi ko' sa kruške. Carica si naša ti, a volimo te najviše mi' bila je poruka koju su Anđelka, njezin sin, ali i partner napisali za glumičinu majku. Slavilo se u restoranu, a novi zet je zapalio svijećice na torti.

Anđelka je, inače u osmom mjesecu trudnoće, a evidentno je da joj nova ljubav i trudnoća itekako gode.Podsjetimo, Anđelka i Dario, inače vlasnik restorana u Beogradu, razvelili su se 2020. godine. U braku su proveli deset godina.

'Razvod ne znači i rat. Mi smo i dalje obitelj. Jedni drugima smo najbliži, bez obzira na kojim adresama živimo', rekla je Anđelka u jednom od intervjua koje je dala nakon razvoda. Šuškanja o tome da ima novu ljubav počela su krajem 2022. godine, a prva zajednička fotografija glumce i njezinog novog odabranika objavljena je sredinom siječnja na Instagramu.

Šuškanja o tome da ima novu ljubav počela su krajem 2022. godine, a prva zajednička fotografija glumce i njezinog novog odabranika objavljena je sredinom siječnja na Instagramu.

  • +5
Anđelka Prpić Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/PIXSELL