proljetne radosti

Ana Maras Harmander sve pozdravlja s plaže u kupaćem kostimu pokazujući super liniju

12.04.2023 u 13:07

Bionic
Reading

I dok se u Hrvatskoj najavljuje pad temperatura, glumica Satiričkog kazališta Kerempuh s obitelji gušta na suncu uz bazen na Cipru gdje boravi već nekoliko dana

Ana Maras Harmander je izjavila da voli putovanja zato što je čine boljom osobom. Svaki put nauči nešto novo o sebi, o ljudima, postaje tolerantnija i otvorenija. Voli putovati i zato da se poželi vratiti, da bude nanovo zahvalna, da ne uzima stvari zdravo za gotovo.

Putovanja su joj, rekla je, inspiracija za posao jer upoznaje nove kulture i ljude. Grad kojem se svake godine vraća je Rim, a impresionirali su je i Tajland, Malezija, Rotterdam, Los Angeles, Texas. Sa svojim suprugom, Šveđaninom, Johnom Harmanderom i sinom Rubensom kojega su dobili 2015. godine Uskrsne blagdane proveli su na Cipru.

Osim u dugim šetnjama, vožnjama na Jet-Ski skuterima, razgledavanju tamošnjih znamenitosti, glumica si je dala oduška i skuplja boju uz bazen. Suprug ju je fotografirao dok je zavodljivo pozirala u crnom dvodijelnom badiću pokazujući odličnu figuru.

Inače, ona i suprug su prošle godine proslavili 10. godišnjicu braka. Jedno vjenčanje održali su u Las Vegasu, a drugo u Hrvatskoj. DJedno vrijeme su živjeli u Švedskoj, a onda su odlučili svoje gnijezdo ipak nastaviti savijati u Hrvatskoj.

  • +4
Ana Maras Harmander Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL