domaćica za deset

Bojana Gregorić Vejzović je proteklog vikenda uživala, a po povratku kući je pokazala što ju je dočekalo

24.01.2022 u 11:59

Bionic
Reading

Prirodne ljepote Bleda u Sloveniji privukle su i glumicu i njezinu obitelj na izlet i odmor. Naša glumačka diva pratiteljima je pokazivala fotografije idiličnog bledskih prizora. Moglo se vidjeti kako guštaju u svježem zraku, dugim šetnjama, privukla je pažnju i svojim outfitom, a kad se vratila, morala je zasukati rukave

'Jer iza svakog vikenda stoji neodrašđeni dio vikend poslova', našalila se prelijepa glumica Gradskog dramskog kazališta Gavella pored videa u kojem se može vidjeti kako čisti kadu.

Bojana Gregorić Vejzović je ranije nasmijala mnoge pokazavši kako se ne boji uzeti alat u ruke i odraditi posao za koji bi mnogi angažirali profesionalce. Snalažljiva glumica tada je gletala zid, oduševivši svoje pratitelje koji su bili impresionirani njezinim sposobnostima.

Bojana je prava maherica u svemu. Kad je riječ o kućanskim poslovima, ranije je na tu temu pričala za tportal. 'Mislim da sam među onim sretnicama koje mogu biti zahvalne na podršci u svakom smislu. Moj suprug i ja, kada su u pitanju svi kućanski poslovi, to jako dobro balansiramo i izvrsno se nadopunjavamo. Naravno da, što se tiče nekih poslova, oni ostaju samo moji, ali po pitanju kuhanja, a to je nekako najvažnije u tim stresnim situacijama, tijekom proba i snimanja, tu se uvijek nadopunjavamo', opisala je tada Bojana Gregorić Vejzović.

  • +3
Bojana Gregorić Vejzović Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX