to se zove uživancija

Nakon korone Bojana Gregorić Vejzović puni baterije u Berlinu, dok je Mario Valentić svoju partnericu odveo u Istanbul

11.11.2021 u 14:40

Bionic
Reading

Početkom proljeća i u kasnu jesen cijene karata i smještaja su najjeftinije, pa su upravo ta razdoblja idealno doba za putovanje i uštedu novca. I dok su neki trenutno na odmorima na inozemnim destinacijama drugi su ondje poslovno, poput glumačkog bračnog para Vejzović

Bojana Gregorić Vejzović sa suprugom Enesom Vejzovićem se uputila u Njemačku. Ondje borave bez djece, a kako je po dolasku u Berlin javila svojim pratiteljima, ondje su u poslovno-privatnom aranžmanu.

Glumica je u video snimkama na Instagram storyju pokazala kako je izgledao njihov dolazak na premijeru, opisala je da se kao 'pratnja smrzavala sa statistima'. Njezini pratitelji imali su priliku vidjeti i kako je popunjena kino dvorana te je izjavila da su njihovi domaćini strogi po pitanju mjera. Moglo se vidjeti i da su nakon premijere ona i suprug, koji ima ulogu u filmu 'Krassklassenfahrt', bili na partyju.

Prethodno je par obilazio restorane i razgledavao grad što će učiniti i danas tijekom dana. 'S predstavnikom Balkana u filmu Krassklassenfahrt', opisala je Bojana jednu od fotografija.

  • +9
Bojana Gregorić Vejzović Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Nije samo Maja Šuput na odmoru u Turskoj. Ondje se sa svojom partnericom Ljiljanom Mikić ovih dana uputio i glumac i fiitness trener Mario Valentić. Oboje su objavili više fotografija iz Istanbula na svojim profilima društvenih mreža. Nije poznato je li s njima i sinčić Noa.