iznenadit će vas što je

Blanka Vlašić otkrila koja je najdraža igračka njezinog mališana

20.09.2023 u 15:02

Bionic
Reading

Mnogi roditelji znaju da kako najmlađi najviše vole igračke koje to zapravo nisu. Od svakodnevnih predmeta poput daljinskih upravljača, mobitela - svega što se njihovom oku čini zanimljivije od plišanaca, autića, figurica. I sinčić naše najbolje atletičarke svih vremena ima svoju omiljenu

Blanka Vlašić oduševljava pratitelje na Instagramu sa crticama iz svoje svakodnevice, osobito one koje su vezane uz njezinog dječaka Monda.

Ovoga puta je pokazala njegovu fotografiju na kojoj drži predmet koji mu je trenutno najdraži za zabavu. Blankin sinčić najbolji je dokaz da djeci nisu potrebne skupe igračke. 'Špatula je njegova najdraža igračka. I sve što zapravo nije igračka', opisala je slavna Splićanka.

Ranije je slično ranježio i sin Matea i Izabel Kovačić. Njegova najdraža, neuobičajena igračka bile su dječje četkice za zube s kojima se više puta pojavio na Svjetskom nogometnom prvenstvu.

  • +3
Blanka Vlašić Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Inače, Blanka se nedavno javila iz Budimpešte gdje je boravila povodom Svjetskog prvenstva u atletici. Osim što je uživala u sportskoj manifestaciji, to je bio odmor i za nju i za njezinu obitelj, supruga, belgojskog sportskog novinara Rubena Van Guchta i njihovo prvo dijete.