pokazala kako se provode

Blanka Vlašić još je u Budimpešti: Maleni Mondo glavna je zvijezda njezinih objava

24.08.2023 u 08:50

Bionic
Reading

Jedna od najboljih skakačica u vis u povijesti atletike zadnjih nekoliko dana boravi izvan Hrvatske. U Mađarsku je otputovala još prošlog tjedna povodom Svjetskog prvenstva u atletici. Osim što sa svojim dečkima prati prvenstvo, razgledavaju grad, a pokoji nezaboravni trenutak proslavljena Splićanka je podijelila i sa fanovima

Prošli su vremena kad su svi u Hrvatskoj iščekivali njezine skokove na najvećoj sceni, na Olimpijskim igrama, svjetskim i europskim prvenstvima. Blanki Vlašić sada je prioritet njezin privatni život, obitelj, majčinstvo. Trenutno su ona suprug i njihovo prvo dijete u Budimpešti odakle stižu zanimljive 'razglednice'.

Prije koji dan oduševila je svoje sljedbenike kad je pokazala kako je svog mališana odvela da vidi mamine nagrade. Danas je otkrila da je imala priliku proći blizu parlamenta, bazilike svetog Stjepana, a nesnosne, visoke temperature potražila je u hladu uz fontane. U jednom trenutku je svog sinčila Monda podigla i rashladila mu noge u fontani. Sve je zabilježio njezin životni partner, belgijski novinar Ruben Van Gucht.

Bivša atletičarka je nedavno odvela malenog Monda na mjesto gdje je sve započelo, u splitski Park mladeži gdje je svojevremeno trenirala. Prisjetimo se, jedna od najboljih hrvatskih sportašica 2021. je objavila završetak natjecateljske karijere nakon dugotrajne borbe s ozljedama.

  • +5
Blanka Vlašić Izvor: Pixsell / Autor: Miroslav Lelas/PIXSELL