OSTAO JE BEZ SVOG OSLONCA

Bivši nogometaš u suzama: Vinnie Jones ne može se pomiriti s gubitkom supruge

07.10.2019 u 18:25

Bionic
Reading

Prije točno tri mjeseca, nakon 25 godina braka, britanski glumac i bivši nogometaš Vinnie Jones ostao je bez voljene supruge Tanye. Ona se punih šest godina borila sa melanomom, te je bitku na kraju izgubila, a o gubitku je sada progovorio i sam 54-godišnjak

54-godišnji Vinnie Jones u suzama je pred televizijskim kamerama progovorio o najtežem trenutku u životu - gubitku voljene supruge Tanye, s kojom je u braku proveo nevjerojatnih 25 godina, a koja je u srpnju, u njihovom holivudskom domu, preminula nakon šestogodišnje bitke s melanomom.

Vinnie Jones o supruzi Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

U razgovoru za Sunday Mirror, bivši nogometaš, danas glumac, priznao je kako, otkako mu je preminula supruga, plače gotovo svaku večer, a potom se prisjetio i njezinih posljednjih sati života koje je, zajedno s najbližim članovima obitelji, proveo uz nju.

Priznao je, te ga je noći probudio njezin kašalj, za kojeg je jako dobro znao što znači: 'Pročitao sam puno knjiga, ne želite ih čitati, ali radite to, i znao sam što taj kašalj znači. Odmah sam odjurio u sobu i pozvao pomoć. Ona se borila za dah oko 25 minuta.'

Uz njezin krevet, osim Vinnieja bili su i Tanyini roditelji, brat, ali i njihova kći Kayley, a potom joj je medicinska sestra dala morfij, kako bi joj olakšala patnju.

'Neprestano sam joj govorio: 'Volim te, volim te...'. Sve je bilo jako mirno, a zatim je disala sve tiše i odjednom je utihnula. Nježno sam je držao za ruku, mazio i onda je zauvijek zaspala, a ja sam imao osjećaj kao da je Zvončica izašla iz nje i proletjela pored mene. To me smirilo. Pogledao sam sestru i pitao je: 'Otišla je?'... I to je bilo to.'

  • +3
Vinnie Jones Izvor: Profimedia / Autor: Alex Todd / Avalon Editorial / Profimedia

Vinnie i Tanya Jones vjenčali su se 1994. godine, a svoje bračne zavjete ponovili su još jednom, 2007. godine. Poznat po svojoj eksplozivnoj naravi, koju je pokazivao mnogobrojnim tučnjavama na nogometnom terenu, Vinnie Jones jedino je prema supruzi, i njihovoj djeci, bio uvijek blag.

Odlazak voljene supruge iznimno mu je teško pao, a i sam je priznao kako ne zna kako će dalje bez nje. Vjerojatno iz tog razloga već je kupio i grobno mjesto pored njenog, a želja mu je da tamo prospu njegov pepeo.