IMA NOVU LJUBAV

Obožavateljice su tužne: Zaručio se turski zavodnik iz serije 'Istanbulske nevjeste'

07.10.2019 u 09:51

Bionic
Reading

Berkay Hardal na setu turskoj uspješnici koja je stekla veliku popularnost kod hrvatskih gledatelja, a u kojoj je glumio Murata Borana, zaljubio se u kolegicu Hiru Koyuncuoğlu. Premda su planirali vjenčanje, kratki spoj među njima doveo ih je do raskida, a sada zgodni Turčin ima novu ljubav

Premda nije glumio u trećoj sezoni 'Istanbulske nevjeste' 23-godišnji Berkaj Hardal ostao je popularan, kako u Turskoj tako i u Hrvatskoj. Nesuđeni nogometaš prije godinu dana je ljubovao s 24-godišnjom kolegicom Hirom Koyuncuoğlu koja je glumila sluškinju Bade u obitelji Boran.

No trza­vice u vezi navodno su krenule nakon što je Berkay dobio glavnu ulogu u seriji ‘Kardes Çocuklari’, gdje mu je partnerica 21-godišnja Afra Saraçoglu. Naime, Hira je čula glasine da je Berkay vara s kolegicom Afrom, koja u Turskoj i nije na najboljem glasu, a poznata je po tome što rado zavodi kolege sa seta. Prvi put su se razišli jer je se on upustio u romansu s glumicom Gülper Özdemir s kojom je tada snimao. Štoviše, Hiru je ostavio zbog nje. Za Hiru Koyuncuoğlu je govorio da mu je uz majku najvažnija žena na svijetu.

Na društvenim mrežama mladi zavodnik je mnoge iznenadio viješću da se zaručio s glumicom Dilan Telkök. Pored fotografije na kojoj pokazuju svoju sreću zbog te velike vijesti napisao je: 'Dok ne ostanem bez daha, obećavam'. Ni lijepa 24-godišnjakinja na svom je Instagramu podijelila sretnu vijest koju su odmah prenijeli turski mediji. Prema njihovim pisanjima par već neko vrijeme živi zajedno a ceremoniju zaruka upriličili su uz prijatelje i najbliže članove obitelji.

View this post on Instagram

Nefesim kesilene kadar, söz veriyorum

A post shared by Berkay Hardal (@berkayhardal) on

View this post on Instagram

lost but now I am found

A post shared by Dilan Telkök (@dilantelkok) on

Podsjetimo, Berkay Hardal bio je student ekonomije s impresivnih sto tisuća pratitelja na Insta gramu kad ga je zapazila agentica koja mu je ponudila da ga zastupa.

'U inbox su mi stizale razne glumačke ponude, ali odbijao sam ih želeći ostati usredotočen na fakultet i studentski život. No, kad mi se obratila moja sadašnja agentica s pričom o audiciji za visokobudžetnu seriju i jednogodišnjem ugovoru, shvatio sam da je to prilika koju ne želim propustiti. Poslije se sve događalo kao na filmu: od dolaska na audiciju, na koju sam išao s užasnom tremom, do odluke producenata da ću ja glumiti Murata. Nisam imao pojma o glumi i o tome što se točno očekuje od mene, no redatelj mi je rekao 'Nemoj se uzbuđivati i nemoj ništa glumiti, pred kamerama budi to što jesi', ispričao je ranije Berkay.

Berkay Hardal Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo Nova TV