GLAZBENICA I GLUMAC

Rijetki izlasci u javnosti: Ovoga se puta Taylor Swift i njezin dečko nisu ni pokušali sakriti od paparazza

07.10.2019 u 09:36

Bionic
Reading

Iako već neko vrijeme uspješno krije svoju romansu s glumcem i voditeljem Joeom Alwynom, glazbenica Taylor Swift ovoga je puta napravila iznimku te se bez previše ustručavanja, držeći se za ruke, prošetala sa svojim odabranikom

'Ima nešto osvježavajuće i drugačije u toj njihovoj vezi. Joe je čini jako sretnom. Ona je ispunjena i mislim da teško može zamisliti svoj ostatak života bez njega. Obitelj ga obožava, vrlo je ozbiljan u svojim namjerama, ponaša se starije no što jest i vrlo je odgovoran', rekao je nedavno izvor blizak pjevačici Taylor Swift.

Budući da je 29-godišnjakinja vrlo tajanstvena oko svog odabranika Joea Alwyna s kojim je nedavno proslavila treću godišnjicu veze, ovakve informacije mediji su s nestrpljenjem dočekali.

Taylor Swift i Joe Alwyn Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Isto tako paparazzi su došli na svoje, kada je poznata plavuša u nedjelju navečer držeći se za ruke prošetala s britanskim glumcem.

Par je u dotjeranim izdanjima izašao sa snimanja live emisije Saturday Night Live na kojoj ja Swift gostovala u glazbenom dijelu. Nakon toga zaljubljeni par uputio se na svečanu proslavu u restoran Zuma na Manhattanu.