zove se tessa

Bivša manekenka Jelena Orešković rodila djevojčicu

03.05.2017 u 09:38

Bionic
Reading

Samo dan nakon Praznika rada bivša manekenka Jelena Orešković, koja posljednjih šest godina živi u Parizu, rodila je kćerkicu. Ona i suprug Hermidas Atabeykij već imaju petogodišnju Pantheu, a tek rođenoj djevojčici nadjenuli su ime Tessa

Polovicom prosinca prošle godine bivša manekenka Jelena Orešković, koja već šest godina živi u Parizu sa suprugom Hermidasom Atabeykijem, otkrila je sretnu vijest - da je ponovno u drugom stanju.

U glavni grad Francuske Jelena se odselila upravo zbog ljubavi prema francuskom dizajneru iranskog podrijetla, s kojim je već iskusila čari majčinstva, rodivši djevojčicu Pantheu, koja će u srpnju napuniti šest godina. Jučer se u njihovu domu ponovno slavilo jer je Jelena Orešković rodila kćer koju su sretni roditelji nazvali Tessa.

Jelenini prijatelji, koji je često posjećuju u Parizu, putem društvenih mreža otkrili su lijepu vijest i uputili čestitke sretnoj mami na tek rođenoj djevojčici.

'Panthea već nekoliko mjeseci zna da će dobiti seku ili bracu jer mi se u ovoj trudnoći trbuh puno ranije počeo nazirati. Izrazila je želju za sekom koju bi nazvala Panthea. Kad sam joj objasnila da se ne mogu obje zvati jednako, onda je zadovoljno zaključila da će se beba zvati Panthea dva', izjavila je bivša manekenka za portal Scena.hr, kada je otkrila da je ponovno trudna.