IVANA VIDA

Bivša kraljica koja Domagoju Vidi donosi sreću s tribina

10.07.2018 u 15:14

Bionic
Reading

Kada je bilo jasno da je Hrvatska u četvrtfinalu, put Rusije krenula je i supruga Domagoja Vide, nekadašnja kraljica Hrvatske Ivana Vida. U pratnji njihovog sina Davida, ali i svekrve, Ivana je nakon senzacionalne pobjede protiv domaćina Rusije otputovala u Moskvu te s nestrpljenjem čekaju utakmicu protiv Engleske

Prije četiri godine proglašena je kraljicom Hrvatske, a danas je Ivana Vida, djevojački Gugić, supruga nogometaša Domagoja Vide, s kojim ima sina Davida. Upravo sa sinom, ali i svekrvom, Ivana Vida uputila se u Rusiju kako bi s tribina bodrila svog supruga na ovogodišnjem Svjetskom nogometnom prvenstvu.

  • +25
Ivana Vida Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

A čini se da mu i donosi sreću, jer Ivana je u Rusiju stigla tek na četvrtfinale, a tada je sa sinom i svekrvom snimljena i u hotelu u kojem je smještena reprezentacija. Nakon hrvatske pobjede, za koju je itekako bio zaslužan i Vida, Ivana se uputila prema Moskvi te s nestrpljenjem iščekuje i sutrašnju polufinalnu utakmicu protiv Engleske.

Kako se provodi u Moskvi, ali i općenito u Rusiji, može se vidjeti na Instagramu, gdje je prati gotovo 11 i pol tisuća obožavatelja.

  • +3
Ivana Vida, Instagram Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL