UOČI SRAZA S RUSIJOM

Dalić ipak popustio i dozvolio nogometašima da dovedu supruge i djecu u hotel

05.07.2018 u 15:32

Bionic
Reading

Iako je izbornik Zlatko Dalić uoči odlaska u Rusiju, na ovogodišnje Svjetsko nogometno prvenstvo, striktno zabranio da naše reprezentativce u hotelu posjećuju supruge i djevojke, čini se da je s ulaskom u četvrtfinale ipak malo popustio. Na balkonu hotela u Adleru, nedaleko od Sočija, snimljen je i Domagoj Vida kojeg su posjetili supruga Ivana, sin David i majka Željka

Kada su se na balkonu hotela, gdje je smještena hrvatska nogometna reprezentacija u mjestu Adler, nedaleko od Sočija, pojavile supruga nogometaša Domagoja Vide, Ivana, njihov sin David i majka Željka, mnogi su ostali iznenađeni.

Naime, u svijetu profesionalnog sporta nije baš uobičajeno da uoči važnih utakmica, kao u ovom primjeru prije subotnje utakmice u četvrtfinalu Svjetskog nogometnog prvenstva kada Hrvatska igra protiv domaćina Rusije, supruge i djevojke reprezentativaca, ali i ostali članovi obitelji, smiju ih posjećivati.

Uoči odlaska u Rusiju, hrvatski izbornik Zlatko Dalić jasno je dao do znanja svojim igračima kako njihove supruge i djevojke ne smiju ni blizu kampa reprezentacije u Sankt Petersburgu.

'Supruge i djevojke u kampu reprezentacije? Nema niti govora o tome! Mi smo tamo u ozbiljnom poslu. Nisam protiv toga da se kratko vide poslije utakmice, ali mi smo u kampu, ozbiljno koncentrirani i maksimalno motivirani', poručio je uoči puta u Rusiju Dalić.

  • +6
Domagoj Vida sa sinom Davidom i majkom Željkom na balkonu hotela Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/ Pixsell

No, prolaskom skupine, a nakon toga i senzacionalnim plasmanom u četvrtfinale, zahtjevni je izbornik ipak popustio. Iako će neki reći kako nije uobičajeno da se u hotel gdje su smješteni igrači puštaju supruge i djevojke, ali i majke, očito je Dalić želio dodatno opustiti svoje igrače uoči – povijesne utakmice. Naime, sličnu praksu imaju i neke velike reprezentacije, ali kada je Hrvatska u pitanju tako nešto još nije viđeno.

Nadajmo se da će njihova posjeta na kraju ipak donijeti dodatnu motivaciju našoj reprezentaciji.