SAMO KOMPLIMENTI

Britanski mediji opčinjeni našim ljepoticama: Evo što su napisali o djevojkama i suprugama naših nogometaša

10.07.2018 u 14:05

Bionic
Reading

Dan uoči polufinalne utakmice Hrvatske i Engleske, koju svi s nestrpljenjem iščekuju, tamošnji mediji raspisali su se o djevojkama i suprugama naših reprezentativaca, a evo što su napisali

Kada sutra, u srijedu 11. srpnja, na stadionu Lužnjiki u Moskvi glavni sudac puhne u svoju zviždaljku i tako označi početak polufinalne utakmice između Hrvatske i Engleske, napeto će biti u obje zemlje.

Kako pred malim ekranima, tako i na tribinama, obje strane pokušat će nadglasati onu drugu, a glasne će zasigurno biti i bolje polovice naših nogometaša, koje su danas bile glavna tema u britanskim medijima, koji nisu mogli zanemariti njihovu ljepotu.

  • +45
Djevojke i supruge nogometaša - Rusija 2018. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia i Instagram

Od pop zvijezda do instagramskih it djevojaka, kako su ih nazvali, u nastavku pročitajte što su napisali o svakoj našoj ljepotici, iako im mnogi podaci i nisu baš ažurirani. Tako je Modrićeva supruga, prema njihovom pisanju, tek tri godine starija od njega, a ne šest, te je njegov agent, dok Izabel Kovačić u jednom dijelu teksta nazivaju djevojkom, a ne suprugom Matea Kovačića.

Supruga Ivana Rakitića, Raquel Mauri

Jedna je od WAG-sica koja ima najromantičniju ljubavnu priču: Ivan Rakitić zaljubio se u Raquel dok mu je ona posluživala kavu u hotelu, noć prije negoli je 2011. godine potpisao za španjolski klub Sevillu. Bila je to ljubav na prvi pogled za Ivana, koji je kasnije otkrio da je bratu rekao: 'Ovu konobaricu ću oženiti.'

I zaista, vjenčali su se u Sevilli 2013. godine, nakon dvije godine ljubavne veze, a medeni mjesec proveli su na Maldivima. Pet godina kasnije i dalje su sretni i zaljubljeni, a imaju i dvije kćeri, Altheu i Adaru.

Djevojka Vedrana Ćorluke, Franka Batelić

Vedran Ćorluka u vezi je s Frankom Batelić, hrvatskom pjevačicom i tekstopiscem, koja je ove godine predstavljala svoju zemlju na Euroviziji. 26-godišnjakinja, koja na Instagramu ima 60 tisuća pratitelja, gdje je podijelila i fotografije na kojima pozira s Ritom Orom, pjeva od svoje treće godine, a slavu je postigla nakon što je pobijedila u hrvatskoj inačici 'Pop Idola' - 'Showtimeu'.

Godine 2013. nastupila je prije Beyonce na njezinom velikom koncertu u zagrebačkoj Areni, LGTB je aktivistica, kao i glasna zagovornica prava životinja. Vedran svoju glamuroznu pjevačicu naziva svojom 'boljom polovicom' i 'partnericom u zločinu'.

Djevojka Tina Jedvaja, Dina Dragija

Manekenka Dina Dragija bolja je polovica 22-godišnjeg Tina Jedvaja. Lijepa plavuša bliska je prijateljica sa suprugom njegovog suigrača Matea Kovačića, Izabelom. Ona je prava, ubojita kombinacija jer je i pametna i lijepa - paralelno s karijerom modela, Dina je završila Visoku školu međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld, gdje je diplomirala na temu Jugoslavije od 1945. do 1956. godine.

Proud of you💪🏻😘❤️ Next step- Kings College 🇬🇧🇬🇧

A post shared by Tin Jedvaj (@tinjedvaj16) on

Supruga Matea Kovačića, Izabel

Mateo se vjenčao s instagramskim modelom Izabel, koja ima više od 365 tisuća pratitelja od 2017. godine. Inače, Izabel sa sestrom ima biznis s dječjom odjećom, a završila je i Ekonomski fakultet u Zagrebu.

🇭🇷

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

Supruga Domagoja Vide, Ivana

Domagoj se vjenčao s kraljicom ljepote Ivanom, bivšom studenticom ekonomije, koja je s 20 godina proglašena kraljicom Hrvatske za 2014. godinu i imaju sina Davida. Na Instagramu se opisuje kao ekonomistica i farmaceutkinja, a već je izjavila: 'David je centar našeg svijeta i izvlači od nas ono najbolje.'

Ljubav💞

A post shared by 🇭🇷Ivana Vida, 2️⃣4️⃣ (@ivana_vida) on

Djevojka Dominika Livakovića, Helena Matić

Dominik Livaković i Helena Matić par je koji je svoju vezu započeo prošlog ljeta, a od tada uživaju u romantičnim putovanjima u Pariz i Dubai. Helena je zaljubljenica u umjetnost i modu, a često svoje fotografije sa snimanja editorijala objavljuje na društvenim mrežama.

Family time❤️ @helenamatic @manuela.skob #mom #love

A post shared by Dominik Livaković (@dominiklivakovic40) on

Supruga Filipa Bradarića, Melanie

Vezni igrač Filip Bradarić oženio se 23-godišnjom studenticom Melanie u Rijeci u ožujku 2017., samo dva mjeseca prije negoli im se rodio sin. Par ima i psa, a često objavljuju divne obiteljske fotografije na svojim profilima na društvenim mrežama.

#croatia 🇭🇷🙏🏼🔴⚪️🔵💪❤️

A post shared by Melanie Bradaric ⚓️ (@melaniebradaric) on

Supruga Luke Modrića, Vanja

35-godišnja Vanja Bosnić (u stvarnosti ima 38 godina) upoznala je 32-godišnjeg Luku 2007. godine, kada je radila u agenciji Mamić Sports. Napustila je agenciju i otišla s Lukom u Tottenham prije negoli je postala agent i osigurala mu ugovor koji ga je odveo 2012. godine u Real Madrid. Par se vjenčao 2010. i imaju troje djece: Ivana, Emu i Sofiju.

Supruga Ivana Perišića, Josipa

Ivan i Josipa ljubavni su par još iz srednje škole, a vezu su ozakonili 2012. godine, prije negoli su dobili djecu - Leonarda i Manuelu. Josipa se posvetila obitelji i djeci, a rado putuje te često dijeli fotografije na kojima se vidi obiteljska potpora Ivanu na nogometnim utakmicama.

Djevojka Danijela Subašića, Antonia Bozza

Danijel i Antonia svoju su vezu započeli prije 16 godina, kada su se upoznali na Filozofskom fakultetu, gdje je Antonija diplomirala. Par zajedno živi u Monaku. Njezin otac Ante njihovu vezu nije odobravao zbog činjenice da je Danijelov otac pravoslavne vjere.

Djevojka Marija Mandžukića, Ivana Mikulić

O djevojci Marija Mandžukić, Ivani Mikulić, zna se jako malo jer izbjegava medije te nema profil na društvenim mrežama. Navodno je studentica u Poljskoj, a s Marijem je u vezi nekoliko godina. Par ima psa imena Lene.

Djevojka Duje Ćaleta-Cara, Adriana Đurđević

Duje Ćaleta-Car u vezi je s Adrianom Đurđević, koja je nedavno diplomirala pravo. Glamurozna 26-godišnja brineta na Instagramu ima 26 tisuće pratitelja. Glasna je navijačica svog partnera te je zbog njega pozirala u toplesu, tek s nacrtanom zastavom na leđima.

Supruga Marcela Brozovića, Silvija

Marcelo Brozović vjenčao se sa Silvijom, djevojački Lihtar, 2016. godine, a nešto kasnije dobili su kćer Auroru. Silvija ima više od osam tisuća pratitelja, a na njezinom profilu piše: 'Najvažnija stvar da bi uživao u životu je da budeš sretan, i jedino je to bitno!'

❤️🇭🇷

A post shared by 🤔 Super]Kralj[tata]BroZ 🤔 (@marcelo_brozovic) on

Supruga Josipa Pivarića, Božica

Obrambeni igrač ukrajinskog Dinama iz Kijeva, Josip Pivarić, oženio se Božicom 2011. godine, a par ima sina i kćer. Iako je njezin Instagram zatvoren za javnost, redovito objavljuje svoje selfieje, kao i zajedničke fotografije s odmora na egzotičnim destinacijama.

💏 #springnight

A post shared by Josip Pivarić (@josip_pivaric19) on