MASSIMO SAVIĆ

Biste li ga prepoznali: Omiljeni domaći glazbenik iznenadio fotografijom iz prošlosti

15.04.2022 u 21:12

Bionic
Reading

Poznati domaći glazbenik Massimo Savić na društvenim je mrežama svojim brojnim obožavateljima priredio iznenađenje

Massimo je 'iskopao' iz prošlosti zanimljivu fotografiju iz prošlosti koja je iznenadila njegove obožavatelje.

'Iskoče ti neki stari momenti pa se pitaš tko je taj tip. A onda prepoznaš gitaru', napisao je glazbenik koji je za ovaj simpatični vremeplov dobio samo pohvale.

U to je vrijeme popularni glazbenik njegovao sličan odijevni stil kao i danas, a tad ponosio tamnim kovrčama i nosio trendi naočale.

Naravno, nisu izostali ni komentar: 'Mr. Cool', 'Massimo, jesi li to ti?'.

Inače, nedavno je 59-godišnji Massimo održao niz od čak devet koncerata kojima je obilježio 15 godina od izlaska svog albuma 'Vještina' iz 2004. godine. Tu je seriju koncerata nazvao 'Vještina Boutique' jer su se održavali u kazališnim dvoranama.

Mnoge je pak u veljači iznenadio i objavom iz faze legendarnog hita 'Benzina' iz sredine 90-ih.

'Za objavu ove fotke treba malo hrabrosti, a i malo ludosti. Vjerojatno znate da je vezana za Benzina priču, a ono što ja i moji ljudi ne znamo i uvijek se iznova pitamo, jest koliko je vas koji tu pjesmu vole, a koliko onih kojima baš i nije sjela?', napisao je Massimo.

U ranijem je intervjuu za tportal otkrio kako se nosi sa starenjem.

'Prije sam se opterećivao sa starenjem. Gledao sam svoje slike iz nekih ranijih perioda i razmišljao si kako sam dobro izgledao, a sada... No onda sam shvatio da isto razmišljanje imam svakih nekoliko godina i došao do zaključka da u svakom trenutku svi izgledamo dobro bez obzira na godine', izjavio je tad Massimo za tportal.