osobno iskustvo

Sjećate se Ivane Plechinger? Danas mnogima pomaže svojim savjetima, a nedavno je ovoreno priznala kako se osjećala na bivšem poslu

15.04.2022 u 18:26

Bionic
Reading

Otkako je u 39. godini preživjela moždani udar, potpuno je promijenila način života, razmišljanja, djelovanja na svim životnim poljima i danas je zadovoljna i sretna. Povukla se iz javnosti svoja iskustva i znanja nesebično dijeli motivacijskim govorima, radionicama, ali i uspješnom i hvaljenom knjigom

Ivane Plechinger mnogi se rado sjećaju po brojnim glazbenim hitovima ali i kao radijske voditeljice te voditeljice HRT-ove dječje emisije 'Hugo'. Pored jedne od zadnjih Instagram videa poručuje: 'Otpusti ono što te ne veseli, iscrpljuje i muči da bi ti u život došlo ono što ti zaista treba'.

Jedna od pratiteljica molila ju je za savjet: 'Ne znam kako. Jer imam školu za jedan posao i ne volim ga, nije mi zanimljiv, a trebam novac za nastavak školovanja za drugi posao'. Sve utjecajnija YouTuberica joj je odgovorila primjerom iz svog iskustva pokazala da se 'sve može ostvariti kad si hrabar i odlučan':

'I sama sam bila više puta u sličnoj situaciji, ostajala sam na jednom poslu koji mi se sviđao manje i počela graditi drugi posao koji sam jako željela. Jedno vrijeme bude naporno, nakon nekog vremena stvori se prilika da se s jednim poslom završi i kreneš u drugi. Slušajte sebe i napraviti onako kako osjećate da trebate. U mome slučaju, uvijek se pokazalo da kad sam bila hrabra i slijedila svoje srce da su se uvijek otvorila sva vrata'.

Prisjetimo se, Ivana Plechinger devedesetih je bila pjevačka zvijezda koja se proslavila pjesmom 'Mala ptica nebeska'. U novije vrijeme je napisala knjigu pod naslovom 'Ono što ostaje, uvijek ljubav je' te putuje Hrvatskom i održava radionice pomažući time onima koji su preživjeli moždani udar. Na njezinom Instagram profilu, gdje je prati preko 17 tisuća pratitelja, piše da je 'jedna od najprodavanijih autorica, motivacijska govornica, YouTuberica i moćna majka'.

  • +2
Ivana Plechinger Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX