U SJENI MEGHAN MARKLE

Biografkinja princa Harryja: 'Odbacio je život akcijskog čovjeka da bi postao vila dobročiniteljica'

03.01.2021 u 18:48

Bionic
Reading

Spisateljica Angela Levin, koja je 2018. godine objavila biografiju princa Harryja, obrušila se na vojvodu od Sussexa tvrdeći da pokorno slijedi probuđenu svijest svoje supruge Meghan Markle te da je odbacio svoj život akcijskog čovjeka kako bi postao lepršava vila dobročiniteljica

U svom tekstu objavljenom u Sunday Telegraphu Levin kaže kako je Markle u svojoj rodnoj Kaliforniji procvjetala, dok je Harry postao sjena princa kakvog je nekoć poznavala.

'Naravno, nije on prvi muškarac opsjednut lijepom ženom koji njezine drugačije planove pokorno prihvaća kao svoje', piše Levin i dodaje kako Harry izgleda prihvaća biti u sjeni svoje supruge.

Levin, koja je mjesecima pratila Harryja prije izdavanja knjige 'Harry: Biografija princa' 2018. godine, kaže kako je najočitiji znak promjene Harryjeva promjena naglaska kako bi se uklopio u 'probuđeni' život Zapadne obale.

  • +3
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Fraze poput 'twenny twenny' i 'I wanna' sugeriraju da je njegova kalifornikacija već u tijeku', komentira Levin Harryjev naglasak tijekom nedavnog debitantskog podcasta vojvoda od Sussexa.

'Također, on i vojvotkinja nekoliko puta ponavljaju njihovu omiljenu frazu 'Ljubav pobjeđuje'. Mislim da mnogi stariji članovi kraljevske obitelji nisu proteklih 12 mjeseci osjećali puno te ljubavi', nastavlja oštro napadati princa Harryja Levin dodajući kako joj je posebno razočarenje to što je princ, nekoć briljantan u ulijevanju nade i snage ljudima, svoju obitelj usred krize uzrokovane Covidom smjestio u višemilijunski dvorac u Kaliforniji, praveći se tako nedodirljivim.

'Beskrajne najave para o jednim za drugim ugovorom koji im donosi zaradu mogle bi se u najmanju ruku smatrati neosjetljivim u vremenima kad stotine tisuća ljudi ostaju bez sredstava za život', piše Levin i svoju kritiku na račun princa Harryja završava osvrtom na navode da Harry želi produžiti konačni rok za Megxit za još 12 mjeseci.

'Možda će mu nedostajati obitelj i sve privilegije koje sve ona za sobom povlači? A možda se želi ponovno povezati s dobrotvornim organizacijama koje je nekoć podržavao ili vratiti svoje počasne vojne titule? Ili možda jednostavno shvati da je kraljevstvo zauvijek, a slava nije', zaključuje Levin.