USPJEH ZA USPJEHOM

Blagdanska epizoda podcasta princa Harryja, Meghan i malenoga Archieja polako se uspinje na top ljestvici

31.12.2020 u 17:28

Bionic
Reading

Posebna, blagdanska epizoda podcasta 'Archewell Audio' princa Harryja i Meghan Markle s početnog 17. mjesta uspela se do 7. mjesta top ljestvice podcastova Spotify UK

Riječ je o specijalnoj epizodi podcasta koji je dio velikog ugovora koji su Harry i Meghan potpisali za Spotify, a u njemu su ugostili i Jamesa Cordena, Eltona Johna, Tylera Perryja... Svi su dijelili osobne anegdote i inspirirajuće priče iz vlastitih života.

Kako se pisalo, vojvode od Sussexa koji su se odlučili na život izvan Velike Britanije, potpisali su poseban ugovor s Spotifyjem težak 30 milijuna funti, a njihov je prvi podcast 'Archewell Audio' u kojem se po prvi puta mogao čuti i njihov sin Archie, naišao na ogromno zanimanje javnosti.

To dokazuje i podatak kako se s početnog 17. mjesta podcast uspeo do 7. mjesta na top ljestvici Spotify UK.

Na prvom mjestu nalazi se podcast Joea Rogana, a zatim među prvih pet su i: 'Sh**ged Married Annoyed', 'JaackMaate's Happy Hour', 'Times news briefing' i 'Off Menu with Ed Gamble and James Acaster'.

Podcast 'odbjeglih' članova kraljevske obitelji u SAD-u se nalazi na 26. mjestu.

Vojvoda (36) i vojvotkinja od Sussexa (39) pozvali su svoje poznate prijatelje da se pojave tijekom prve epizode, u kojoj je sudjelovao niz istaknutih britanskih i američkih umjetnika, aktivista i glazbenika.

  • +3
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Geoff Pugh / Shutterstock Editorial / Profimedia

U podcastu su princ Harry i Meghan Markle razgovarali sa slavnim osobama o lekcijama koje im je donijela teška 2020. godina, a onda su i sami podijelili razmišljanja o svemu što ih je snašlo.

'Na kraju ove godine, dok gledamo u budućnost... Moramo se držati lekcija koje smo naučili tijekom 2020., o tome koliko je važno brinuti jedno o drugom, koliko su velike i važne veze koje imamo, čak i onda kada ih je nemoguće fizički ostvariti", rekao je princ Harry u podcastu. 'Odlučili smo dovesti u podcast ljude kojima se divimo i koji nas inspiriraju, kako bi s vama podijelili saznanja do kojih su došli tijekom 2020.', dodala je Meghan.

Tijekom 35-minutnog specijala, par je izrazio suosjećanje sa svima koji su izgubili voljene u pandemiji koronavirusa te su još jednom izrazili divljenje prema svima koji se bore za zdravlje drugih na prvim linijama borbe protiv Covida-19.

'U ovo blagdansko vrijeme, naše misli su posebno uz one koji su imali nezamislive, nenadoknadive gubitke', rekla je Markle.

Na kraju podcasta, par je poželio svima sve najbolje u Novoj godini, i to uz pjesmu 'This Little Light of Mine'. Objasnili su i zašto im je ta pjesma posebno važna. 'Ta pjesma svirala je na samom kraju našeg vjenčanja, dok smo šetali stepenicama crkve. Željeli smo njome započeti zajednički život', rekla je Meghan.

Tijekom 35-minutnog specijala, par je izrazio suosjećanje sa svima koji su izgubili voljene u pandemiji koronavirusa te su još jednom izrazili divljenje prema svima koji se bore za zdravlje drugih na prvim linijama borbe protiv Covida-19.