NAPOKON PROGOVORILA

Bijesna Brankica Grdović oglasila se nakon navodnog nasilja u obitelji

08.02.2019 u 18:13

Bionic
Reading

Medijski napisi da je pjevač Milan Grdović napao nju i njezinu prijateljicu, jako su uzrujali Brankicu Grdović koja je ovoga puta za Slobodnu Dalmaciju odlučila progovoriti o svemu

‘Sve je to sabotaža Mladenova koncerta, ostalo je rekla-kazala’, rekla je za Slobodnu Dalmaciju Brankica Grdović, supruga pjevača Mladena, nakon što se jučer u medijima prenijela vijest kako je popularni Zadranin nju i prijateljicu verbalno napao na ulici u alkoholiziranom stanju, zbog čega ga je policija, nakon prijave za nasilje u obitelji i narušavanje javnog reda i mira, navodno odvela na Odjel psihijatrije zadarske bolnice, a zatim u postaju na ispitivanje.

Ogorčena supruga zadarskog glazbenika zatim je demantirala i navodne glasine da će biti otkazan veliki Grdovićev koncert kojim slavi 40. godina karijere.

  • +3
Mladen Grdović na utakmici Hajduk - Dnjipro Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

'Mladenov slavljenički koncert neće biti upitan, može biti upitan samo ako novinari nastave i dalje raditi kao što rade. Puno puta sam bila ljuta, ne može se stalno u tekstovima nabrajati bilo je ovo, bilo je ono. Danas je danas, jučer je jučer. Prije tri godine je bilo prije tri godine. Čovjek ima pravo i napraviti pogrešku, a ima pravo i mijenjati se i učiti iz vlastitih pogrešaka, ako ne može iz tuđih. Uvijek ću Mladenu stati iza leđa i podržavati ga’, ispričala je u nastavku Brankica.

Medijski napisi ovoga su puta jako razljutili Mladenovu suprugu koja je novinarima čak zaprijetila i tužbom.

‘Ovaj put krećem u akciju. Ja osobno, ne Mladen. To će biti moje osobno djelo, al' će biti remek-djelo, jer je to moja privatnost i moj život. Upravo se debelo diraju u moj život. Ja imam 51. godinu, da bi se više zaj....... s novinarima i da bi se više zaj....... s bilo kim. Meni je važno imati svoj miran život i želim ga osigurati za sebe i za njega’, govorila je uzrujano Brankica pa dodala: ‘U protivnom, tko mi se više takne u moj život, doslovno će imati posla sa mnom. Ne s njim, nego sa mnom, jer mu ja neću dopustiti. Neka on radi svoj posao. Ja imam itekako raditi na onome što sam naumila raditi’.