SAGA SE NASTAvLJA

Mladen Grdović pušten iz pritvora: Slučaj ide dalje u proceduru i ispitat će se sve okolnosti

07.02.2019 u 15:04

Bionic
Reading

Jedan od naših najpopularnijih pjevača priveden je na Prekršajni sud jer je u utorak u Ulici Matija Gupca u Zadru verbalno i fizički napao suprugu Brankicu te se drsko ponašao prema njenoj prijateljici. Sud je odlučio da ga se pusti na slobodu

'Sud je zaprimio optužni prijedlog u kojem se navodi da je okrivljenik povrijedio Zakon o zaštiti od nasilja u obitelji i Zakon o prekršaju protiv javnog reda i mira. Sudac je dobio prijedlog o zadržavanju okrivljenika, no on je odredio da ga se pusti na slobodu. Slučaj ide dalje u proceduru i ispitat će se sve okolnosti', rekao je za tportal glasnogovornik zadarskog Općinskog suda Denis Klarendić. Dodao je da se zadržavanje inače traži kao mjera da se takav čin eventualno ne ponovi, zbog eventualnog utjecaja na svjedoke i slično.

Pjevač je bio u alkoholiziranom stanju te je nakon bolnice dovezen u policijsku postaju.

Mladen Grdović u srijedu je trebao biti na konferenciji za medije na kojoj je trebao najaviti svoj koncert u Zadru idućeg vikenda. Ipak, do toga nije došlo jer se pjevač nije pojavio. Navodno su dan prije sve bili dogovorili s njim, ali su se deset minuta nakon početka konferencije ipak morali ispričati novinarima. Skorašnji zadarski koncert 'Nije u šoldima sve' posebno mu je prirastao srcu jer njime slavi 40 godina na glazbenoj sceni.

  • +26
Mladen Grdović Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL