'PRIČA O NAMA'

Baš kao i s Viktorom, Franka Batelić i novoj je bebi posvetila pjesmu, a za uspomenu ostaje i spot

10.10.2022 u 17:16

Bionic
Reading

Baš kao što je to bio slučaj prije rođenja Viktora, Franka Batelić i prije drugog poroda ima 'asa iz rukava'. Iako u visokom stupnju trudnoće, pjevačica je snimila novu hit baladu, a koja je sada dobila i vizualni identitet

Nakon dvije balade 'S tobom' i 'Sve dok sanjaš', s kojima je osvojila sve, Franka Batelić ima novi 'adut u rukavu'. Riječ je o novoj baladi 'Priča o nama', koju je pjevačica snimila u visokom stupnju trudnoće.

'Nekako se dogodilo da je 'Priča o nama' kroz emociju, snažnu poruku u tekstu i glazbenu produkciju prepunu osjećaja ispričanih kroz gudački orkestar, zaokružila glazbenu priču emotivnih balada koje jako volim dijeliti s publikom. Kako je 'Sve dok sanjaš' nastala u vrijeme trudnoće sa sinom Viktorom, tako je i ova pjesma posebna, jer je nastala dok u meni kucaju dva srca. To stvara posebnu, neopisivu emociju i svojevrsnu ranjivost', rekla je Franka povodom izlaska spota za istoimenu baladu.

  • +5
Franka Batelić Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

'Jako sam sretna što smo moja beba i ja snimili 'Priču o nama' i što će nam ostati kao uspomena. Voljela bih da i svima koji zavole ovu pjesmu ona obilježi lijepe trenutke i sjećanja koji će trajati zauvijek! U ovoj pjesmi mogu se pronaći svi koji će uz nju stvarati svoju priču za ispričati i podijeliti s voljenima.'

Franka – Priča o nama Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Glazbu i aranžman i ovoga puta potpisuju otac i sin, Branimir i Matej Mihaljević i to po tekstu Nenada Ninčevića, a spot za pjesmu Franka je snimala u impozantnom i monumentalnom zagrebačkom Francuskom paviljonu. Isti je napravljen u produkciji Sestrica i pod redateljskom palicom Luke Sepčića.