NAPROSTO UŽIVAJU

Baka Danijela Dvornik pokazala kako izgledaju dragocjeni trenuci s unučicama na Braču

25.08.2020 u 13:20

Bionic
Reading

Udovica Dine Dvornika posljednjih je godina potpuno ispunjena zbog uloge bake u kojoj se ostvarila. Nakon što je dobila unučicu Balie Dee njezinoj sreći nije bilo kraja, a onda je na svijet došla i druga curica Lumi. Baka Danijela ne krije koliko je očarana svojim mezimicama

Već nekoliko mjeseci Danijela Dvornik uživa u svojoj preuređenoj kući na otoku Braču. Čim je malo zatoplilo udovica našeg glazbenika Dine Dvornika, uputila se u omiljeno joj mjestašce na otoku. Posvetila s daljnjim planovima oko uređenja kuće, a potom i našla posao u lokalnom kafiću.

A onda je stiglo posebno veselje i zadaće koje Danijelu najviše raduju. Njezina uloga bake naprosto joj je vratila široki osmijeh na lice, koji ne skida već nekoliko godina.

Unučice Balie i Lumi, kćerkice njezine kćeri Elle Dvornik sada su na ljetovanju kod bake i naprosto uživaju. Kupanje, sunčanje, bezbrižno uživanje u sjajim jelima koje sprema baka Danijela čine nezaboravne trenutke ovim preslatkim djevojčicama.

Gospođa Dvornik sada je putem društvenih mreža na kojima je jako aktivna, objasnila koliko se zapravo trudi posvetiti mlađoj unuci Lumi, jer smatra da je oko starije Balie uvijek bila više angažirana.

'Dobro jutro svima, koliko god vas ima! Izmjenjuju se Balie i Lumi. Nekako, ne stignem biti s Lumi jer Balie preuzme kontrolu i vrijeme. Stalno imam osjećaj da nisam dovoljno angažirana oko Lumi, pa su mi ovi jutarnji trenuci dok je Balie s tatom, dragocjeni’, napisala je Danijela te pritom priložila fotografiju s bebom Lumi.

Za ulogu bake jednom je prilikom Danijela kazala: ‘To su poljupci koji nemaju cijene, to je smijeh koji te obogati, to je vrijeme koje je neprocjenjivo.’