PONOSNA MAJKA

Danijela Dvornik ogolila dušu: 'Stalno sam čitala kako nam je kćer ružna, glupa, kako je 'narkomanka ka' i ćaća''

13.08.2020 u 17:15

Bionic
Reading

Iako ih javnost često kritizira, Danijela Dvornik i njezina jedinica Ella za to ne mare i uvijek jasno daju do znanja da su one takve kakve jesu. Stoga ni posljednja objava udovice Dine Dvornika ne bi trebala nikoga čuditi

Nakon što je Ella Dvornik snimila novu kampanju za jedan kozmetički brend, njezina majka, Danijela Dvornik, gledajući tu fotografiju nije mogla sakriti ponos u što je izrasla njezina kći jedinica koju je dobila u braku s Dinom Dvornikom. Zbog višegodišnjih kritika nepoznatih ljudi i ružnih riječi upućenih njezinoj obitelji, Danijela se odlučila i javno obračunat s njima, pa je uz Ellinu fotografiju iz kampanje napisala:

'Gledam ovu fotku i sjetim se 2008. godine kad nam je Dino umro. Stalno sam čitala kako nam je kćer ružna, glupa, kako je 'narkomanka ka i ćaća', zaustavljale su me žene po ulici sa riječima 'čuvajte kćer', a ja bi se začuđeno i ljutito odmicala.

Neke su mi slale posvećene krunice ne bi li mi se kćer prosvjetlila iako mi do vjere u imaginarna bića i krunice nismo nikad držali. Imali smo isključivo vjeru u sebe. Sjetila bih se Dinovih riječi: 'Dani, ne brini se, ja znam da će ona biti ok', dok je bio živ i ovlaš bi prešla preko toga, a onda nakon njegove smrti te su mi riječi odzvanjale u glavi, svaki put kad bi netko izrazio žaljenje jer Ella nije jedna od 'normalnih'.

Ali ja sam mater. Mater koja je sve udarce primala stoički iako sam se ponekad unutra raspadala od niskih udaraca zločestih ljudi. Možda nismo bili najsavršeniji roditelji na svijetu, takvi ne postoje, ali bili smo složni, zajebavali smo se na vlastiti račun i bili iskreni, a najviše od svega prihvaćali smo sve naše nesavršenosti bez da je to utjecalo na ljubav. I zato je Ella to što danas je. Materino i ćaćino zlato najsjajnije. Podrška mamama koje imaju 'nenormalnu djecu.'

Ta poduža objava odmah je izazvala raspravu, u kojoj je Danijela dobila podršku drugih žena i majki. A osim te priče, sa pratiteljima je podijelila i zanimljivost kako bi jučer, 12. kolovoza, da je Dino Dvornik još uvijek živ, proslavila 31 godinu braka. Danijela je pokazala pozivnicu za vjenčanje i otkrila svoje djevojačko prezime - Kuljiš.