Dunja Ercegović

Bad Daughter predstavlja live album 'Let Me Panic'

24.11.2022 u 12:32

Bionic
Reading

Bad Daughter je objavila live album 'Let Me Panic' koji je izveden i snimljen na njenom prvom nastupu u zagrebačkom Pogonu Jedinstvo

Live album je producirao, miksao i masterirao Leonard Klaić, a sniman je 6. svibnja 2022. na promociji nagrađivanog debitantskog prvijenca. Na 'Let Me Panic' live Dunja Ercegović je vokal, za gitaru, bas i elektroniku je zadužen Leonard Klaić, dok je Nikola Babić na bubnjevima. Filip Pacak je inženjer zvuka, majstor rasvjete Andrija Santro, scenograf Vanja Magić, a snimatelji su Daniel Gjurček i Hrvoje Baudoin koji je zaslužan i za montažu.

Izvor: Društvene mreže

Dunja Ercegović, koja je na široj glazbenoj sceni poznatija kao Lovely Quinces, kroz projekt Bad Daughter poigrava se unutar granica indie pop žanra dajući mu nešto tamniju, ali plesnu i pitku viziju.

Nakon što je više od 40 domaćih urednika i novinara 'Let Me Panic' skupno izabralo za album 2021. godine, uslijedilo je i priznanje regionalne udruge nezavisnih diskografa RUNDA za najbolji regionalni album. Bad Daughter je osvojila Rock&Off nagradu za album godine i Pop&Off za izvođača godine, kao i nagradu Porin za najbolju žensku vokalnu izvedbu. Nakon sjajnog albuma prvijenca, koji je dobio i live verziju, Bad Daughter uz aktualan novi singl 'Bite Your Tongue' najavljuje drugi album.

'Let Me Panic' live album dostupan je od danas na svim streaming servisima.