javio se iz Amsterdama

Baby Lasagna nije mogao sakriti koliko je dirnut: 'Raspekmezio sam se, hvala je preslaba riječ'

13.04.2024 u 20:10

Bionic
Reading

Pet hrvatskih gradova, Zagreb, Split, Zadar, Osijek i Umag točno u podne su zaplesali u Rim Tim Tagi Dim ritmu, u znak podrške Baby Lasagni koji se javio se iz Amsterdama i zahvalio svima koji su plesali na njegovu pjesmu i tako mu pružili podršku

Nakon što su tijekom tjedna na pjesmu Baby Lasagne kojom će se Hrvatska predstaviti na ovogodišnjem Erurosongu, vzaplesale balerine, vatrogasci i medicinske sestre, danas su im se pridružili svi zainteresirani, kao i mnoge plesne grupe te poznati plesači.

Stanovnici pet hrvatskih gradova, Zagreba, Splita, Zadra, Osijeka i Umaga imali su priliku sudjelovati u obliku flash moba te tako dat podršku našem ovogodišnjem predstavniku na Eurosongu, Marku Purišiću.

@hrvatska_radiotelevizija Pet naših gradova Zagreb, Split, Zadar, Osijek i Umag - u podne su postali središte plesa i podrške našem predstavniku na @eurovision @thebabylasagnaofficial ♬ original sound - HRT

Snimke iz pet hrvatskih gradova pogledao je i Baby Lasagna i nije ostao ravnodušan. Svima se zahvalio u video poruci snimljenom u Amsterdamu gdje se održava još jedan predeurovizijski party.

'Gledao sam videe i storyje u kojima sam vidio kako ste plesali. Raspekmezio sam se, jer mi je tek sad jasno koliko ljudi stoji iza mene i koliko ljudima znači moja pjesma. Hvala na svemu. Nemam riječi, hvala je preslabo, ali dok ne nađem bolju riječ - hvala, poručio je u videu Baby Lasagna ne skrivajući koliko je dirnut velikom podrškom.

  • +6
Baby Lasagna na izložbi Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL