njegov način

Urnebesna snimka: Pogledajte kako je Zoran Vakula dao podršku Baby Lasagni

12.04.2024 u 08:42

Bionic
Reading

Glavni meteorolog HRT 'vedri i oblači' s malih ekrana već 30 godina, a zbog svog neposrednog i neobičnog pristupa u iskazivanju vremenske prognoze, stekao je mnoštvo simpatija. Ovog puta je sve iznenadio neobičnim načinom prezentacije

'Kakvo će biti vrijeme u subotu kada kamere HRT-a snimaju Rim Tim Tagi Dim ples u pet hrvatskih gradova, otkriva Zoran Vakula. Pridružite nam se i vi 13. travnja! Malo prije podneva, dođite sa svojom obitelji, djecom, bakama i djedama, prijateljima ili sami i doživite jedinstvenu atmosferu Rim Tim Tagi Dim plesa. Podržimo Baby Lasagna uoči nastupa na Eurovision Song Contest', napisali su s HRT-a na Facebooku uz simpatičan video.

'Subotnju vedrinu vidim, subotnjoj toplini se veselim, hladnog vjetra se ne bojim', zapjevao je mnogima omiljeni meteorolog uz podlogu pjesme Baby Lasagne. A izvedba je bila popračena i Lasagninim prepoznatljivim plesom/koreografijom pjesme s kojom će nas predstavljati na Eurosongu.

Podsjetimo, s s HRT-a već danima pozivaju građane da se pridruže koreografiji pjesme 'Rim Tim Tagi Dim' u Zagrebu, Splitu, Zadru, Osijeku i Umagu a zbog snimanja spota podrške Marku Purišiću. Do sad smo vidjeli kako plešu vatrogasci, medicinske sestre, policajci, balerine i poštari. Spot s građanima snimat će se 13. travnja u podne. U Zagrebu će se cijeli događaj održati na Trgu kralja Tomislava, u Osijeku kod Pješačkog mosta, u Splitu na Prokurativama, u Zadru na instalaciji Pozdrav Suncu, dok će se u Umagu plesati na Trgu slobode.

na putu za Malmö

Baby Lasagna pokazao kako se priprema za Euroviziju: Svašta se može očekivati

Pogledaj galeriju