otkrio nepoznate detalje

Baby Lasagna: 'Pseudonim mi je slučajno pao na pamet, htio sam da bude nešto što zvuči smiješno'

12.04.2024 u 10:24

Bionic
Reading

Marko Purišić se sprema za predpartyje po europskim metropolama, a po cijeloj Hrvatskoj se pleše na 'Rim Tim Tagi Dim' s kojom je pobjedio na ovogodišnjoj Dori. Ondje je ranije nastupio s grupom Matra. Kaže da je s njima prestao nastupati prije tri godine, te da više nisu u radnom odnosu

S Mantrom je umaški glazbenik nastupao diljem Europe. Kazao je da Njemačka definitivno ima više sluha za metal glazbu kao i skandinavske zemlje. Ako je netko rock/metal izvođač, naglasio je da je 'apsolutno pogodnije za njega svirati izvan Hrvatske'.

Baby Lasagna izjavio da je 'oduvijek, od kad zna za sebe, slušao sve'. Neplanirano se, kaže, našao u rock i metal bendu. Voli rock i metal, ali jednako tako voli i diem rep, trep, pop, trance. Nije mu bitno koju vrstu glazbe radi, već samo da je dobra glazba. Nakon što je prekinuo radni odnos s Manntrom, 'želio je pisati pjesme iz svoje sobe'.

Jakne za proljeće Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/tportal.hr

Neko vrijeme je to radio i poželio opet nastupati. Otkad zna za sebe je na pozornici pa su mu, priznaje, 'nedostajali ti momenti i drago mu je da se može vratiti'. Ispričao je kako je odabrao pseudonim. 'Pseudonim mi je sasvim slučajno pao na pamet, nema nikakvo posebno značenje. Htio sam da bude nešto što zvuči smiješno, nasumično i zabavno i mislim da sam uspio u tome', izjavio je za Hrt.hr.

na putu za Malmö

Baby Lasagna pokazao kako se priprema za Euroviziju: Svašta se može očekivati

Pogledaj galeriju