twitter intervju

Autor serije 'Suits' sasvim iskreno priznao kako je bilo raditi s Meghan Markle

07.11.2021 u 22:29

Bionic
Reading

Autor serije 'Suits' kojom se proslavila Meghan Markle, Aaron Korsch otkrio je dosad nepoznate detalje o tome kako je stvarno bilo raditi s Meghan

Prošli je tjedan Korsch bio domaćin iskrenih pitanja i odgovora na Twitteru pri čemu je odgovorio i na niz pitanja vezanih uz seriju 'Suits'.

Jedan ga je pratitelj pitao za vojvotkinju od Sussexa, a on je otkrio da je s njom bio užitak raditi.

'Među ostalim obožavao sam Meghanin entuzijazam, i na snimanju i van njega. Obasjala bi sobu i popravila raspoloženje gdje god bi došla', rekao je.

S pratiteljima na društvenoj mreži podijelio je i brižnu gestu koju Markle nije zaboravila na početku i kraju svake sezone.

Uvijek bi ostavila toplu poruku nakon uvodnog čitanja sezone i nakon finala, to bi mi svaki put uljepšalo dan', priznao je.

  • +11
Serija 'Suits' Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Premda se ove dvije stvari odmah sjeti, Korsch je dodao da 'ima puno više u Meghan nego što se vidi na prvi pogled. Ali među ostalim, to otprilike oslikava kakva je', rekao je.

Markle je tijekom godina glumila u više serija i filmova, ali 'Suits' se smatra prekretnicom u njezinoj karijeri. Glumila je odvjetnicu Rachel Zane. Seriju je napustila nakon sedme sezone, no dala je naslutiti da to možda nije konačan odlazak.

'Ne gledam na to kao na odustajanje od nečega, nego kao na promjenu. Ovo je novo poglavlje. Na seriji sam radila sedam godina, sretni smo da smo imali tako dugovječnu seriju', rekla je tada.

za romantike

Izdvojili smo najljepše trenutke s bajkovitog kraljevskog vjenčanja

Pogledaj galeriju