NA REDU SU REPUBLIKANCI

Tko je mislio da će je shvatiti ozbiljno? Meghan Markle krenula u novi krug lobiranja i ništa je neće zaustaviti

04.11.2021 u 12:53

Bionic
Reading

Nakon što su demokrati u Zastupničkom domu povukli nesvakidašnji potez i vratili plaćeni rodiljni dopust u Zakon o socijalnoj potrošnji i klimatskoj politici doznalo se da nitko drugi nego vojvotkinja od Sussexa osobno lobira kod raznih senatora po tom pitanju

Da itekako prati politiku, zbog čega s punim pravom mnogi tvrde kako sanja o tome da jednog dana postane američka predsjednica, Meghan Markle pokazala je i posljednjim potezom kojim je otkrila koliko je zapravo upućena u kongresnu politiku.

A kako bi uspjela u svom naumu, krenula je od republikanaca, pokušavajući dobiti njihove glasove. Meghan Markle, majka dvoje djece, osobno je nazvala senatoricu Shelley Moore Capito. Ona je pak mislila kako ju zove demokrat Joe Manchin, koji se glasno protivi toj promjeni u zakonu, budući da je broje telefona bio sakriven.

'Bila sam u svom automobilu, kada mi je zazvonio telefon, a poziv je bio upućen sa skrivenog broja. Mislila sam da je senator Manchin, jer su svi njegovi pozivi skriveni. A onda me ženski glas upitao jesam li ja senatorica Capito i ja sam odgovorila potvrdno, na što se ona predstavila kao Meghan, vojvotkinja od Sussexa', otkrila je Capito.

  • +2
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nakon nje, Meghan je nazvala još jednu republikanku, Susan Collins iz Mainea, koja je u trenutku poziva bila u teretani i isto je mislila da je zove Manchin. 'Ono što me iznenadilo je da me nazvala na moj privatni broj i predstavila se kao vojvotkinja od Sussexa, što je poprilično ironično', rekla je Collins i dodala: 'Nije mi bio problem porazgovarati s njom, no više me zanima što stanovnici Mainea govore o svemu tome.'

SRETNA GODINa

Baby boom: Neke su nas trudnoće slavnih dama ove godine iznenadile, a rođenje ovih beba dugo se iščekivalo

Pogledaj galeriju

Podsjetimo, u pismima, koje je naslovila na predsjednicu Zastupničkog doma Nancy Pelosi i čelnika većine u Senatu, Charlesa Schumera, Meghan Markle obratila se prvenstveno, kako je rekla, 'kao mama' i to u ime milijuna američkih obitelji, te je pozvala zastupnike u američkom Kongresu da napokon uvedu plaćeni dopust za novopečene majke.