KORISTILA KRALJEVSKU TITULU

Kritike na račun posljednjeg istupa Meghan Markle ne prestaju pristizati, a razlog je i više nego opravdan

05.11.2021 u 14:51

Bionic
Reading

Vojvotkinja od Sussexa primila je niz kritika i to od američkih političara i senatora jer je lobirajući za plaćeni rodiljni dopust koristila svoju kraljevsku titulu

Nakon što je iznazivala američke senatore na njihove privatne brojeve telefona, ali i koristila svoju kraljevsku titulu prilikom predstavljanja, lobirajući kod njih za uvođenje naknada za rodiljni dopust, Meghan Markle još se jednom našla na udaru javnosti, ali i političara.

Iako je svojevoljno odlučila sa suprugom, princom Harryjem, napustiti kraljevsku obitelj, ne želeći raditi što joj kažu, Meghan Markle nastavila je koristiti titulu vojvotkinje od Sussexa, a upravo se njome služi i u svom posljednjem pohodu.

Tako je senatorica Shelley Moore Capito otkrila kako ju je Meghan zvala na privatni telefon, blokirajući svoj broj i predstavljajući se kao vojvotkinja, a isto je napravila okrenuvši privatni broj senatorice Susan Collins.

  • +2
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nije trebalo dugo da to postane glavna vijest na društvenim mrežama i da ju Amerikanci krenu javno prozivati što si ona zapravo dopušta. 'Bože dragi, što ti misliš tko si ti?', pita se jedan bijesni Amerikanac, a oglasio se i političar Darren Grimes: 'Ako nekoga morate nazvati, impresionirajte ga snagom svog argumenta, a ne trgujući kraljevskom titulom institucije koju ste vi i vaš suprug toliko potkopali.'

život u americi

[FOTO] A gdje je Meghan? Prvo pojavljivanje princa Harryja u javnosti nakon rođenja kćeri Lilibet

Pogledaj galeriju