SVE JE IMALA POD KONTROLOM

Meghan Markle ništa ne prepušta slučaju: Idris Elba otkrio da mu je svadbena zabava kraljevskog para bio najstresniji nastup u životu

06.11.2021 u 12:27

Bionic
Reading

Idris Elba, slavni britanski glumac i zvijezda hvaljene serije 'Luther', uspješan je i kao DJ, a nastupao je u popularnim klubovima na Ibizi i velikim festivalima diljem svijeta, a prije nekoliko godina gostovao je i kod nas: 2017. u dubrovačkom Revelinu i godinu dana kasnije u zagrebačkoj Operi

Popularni glumac bio je prije tri godine pozvan i na kraljevsko vjenčanje desetljeća, Meghan Markle i princa Harryja. Međutim, Idris Elba nije tamo bio samo u ulozi gosta već i DJ-a, koji je zabavljao mladence i uzvanike na večernjem svadbenom partiju.

Naime, par ga je zamolio da bude zadužen za glazbeni dio zabave na svadbenoj svečanosti, a Meghan Markle inzistirala je da sve ima pod kontrolom, otkrio je sada slavni glumac. Bivša američka glumica rekla je Elbi koje bi pjesme trebao svirati u svom setu.

'Meghan mi je poslala playlistu, tako da sam već znao što želi', objašnjava glumac.

Elba je nastupao kao DJ za kraljicu popa Madonnu, a čak je i surađivao s Paulom McCartneyjem, a sve su to bili, kaže on, stresni nastupi. Međutim, kada su ga pitali koji mu je nastup bio najstresniji, odgovorio je: 'Vjenčanje, bez sumnje. Ovo nije bilo poput vjenčanja moje sestrične. Ovo nije bilo u dvorani, na prijemu, ovo je bila velika, velika stvar', kaže glumac prisjećajući se zabave održane u Frogmore Houseu.

  • +4
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Oni su dobri prijatelji i želio sam biti siguran da su se dobro proveli, pa je bio veliki pritisak', rekao je glumac za kraljevski bračni par, koji je u međuvremenu napustio Veliku Britaniju i obaveze na kraljevskom dvoru te preselio u Kaliforniju i poprilično povećao iznos na svom bankovnom računu, zahvaljujući desecima milijuna dolara koje su zaradili na ugovorima s raznim kompanijama od Netflixa, Spotifya do Penguin Booksa.

za romantike

Izdvojili smo najljepše trenutke s bajkovitog kraljevskog vjenčanja

Pogledaj galeriju

Večernja svadbena zabava ostala je zapamćena i po zanimljivom izboru uzvanika. I dok su novopečeni prijatelji iz showbusinessa, uključujući Georgea Clooneya i Jamesa Cordena, bili pozvani, neki od Harryjevih najstarijih prijatelja ostali su zatečeni kad su shvatili da nisu dobili pozivnicu za zabavu. Među onima koji nisu primili pozivnice bio je i Tom Inskip Skippy, Harryjev najbolji prijatelj.