MARVELOVA ZVIJEZDA

Aplikacija za upoznavanje blokirala joj je račun: Sharon Stone se javio tridesetak godina mlađi udvarač

01.01.2020 u 10:55

Bionic
Reading

Glumica Sharon Stone potužila se putem društvenih medija kako su joj na aplikaciji za upoznavanje i izlaske Bumble blokirali korisnički račun. Na udvarača nije dugo čekala, a javio joj se 31 godinu mlađi kolega

'Otišla sam baciti oko na Bumble i zatvorili su mi račun jer su neki korisnici prijavili da to najvjerojatnije nisam ja', objasnila je Stone na društvenim medijima situaciju u kojoj se zatekla i dodala kako je zamolila tvrtku u čijem je vlasništvu aplikacija da je 'ne izbacuju iz košnice'.

'Hej, nemam Bumble, ali uh… što radite otprilike šest mjeseci od sada?', odgovorio joj je ubrzo putem Twittera 30-godišnji kanadski glumac Simu Liu, zvijezda Marvelovih filmova.

Nakon što je Sharon u ponedjeljak objavila kako je izbačena, glasnogovornik Bumblea je rekao za Daily Mail kako joj ponovno podižu račun.

'Sharon Stone se vratila na Bumblea! Ispričavamo se zbog zabune i vrlo smo počašćeni što gospođa Stone želi biti dio košnice. Međutim, budući da je riječ o ikoni shvaćamo i veliki broj naših korisnika koji su osjećali da bi bilo previše dobro da bi bilo istinito kada su primijetili da fotgrafija na njenom profilu nije provjerena. Provjera fotografije samo je jedan od mnogih načina na koji se Bumble pouzdano može povezati', odgovorili sui z Bumblea na upit Daily Maila i pozvali Sharon Stone u Austin u njihovu košnicu na druženje uz odličnu hranu.

No Sharon se ponovno potužila u utorak da joj račun nije vraćen i putem Instagrama objavila objašnjenje koje je dobila od Bumblea.

'Blokirani ste. Nastojimo Bumble čuvati sigurnim, zbog čega se moramo držati određenih pravila kada su narušene naše vrijednosti. Vaš račun je blokiran jer smo primili nekoliko prijava da je vaš profil lažan', navedeno je u objašnjenju.

Posljednju vezu Sharon je okončala u listopadu prošle godine, a ljubav između slavne glumice i 42-godišnjeg Angela Boffe pukla je nakon devet mjeseci.

SHARON STONE I ANGELO BOFFA

Kao da su sami na svijetu: Slavna holivudska glumica s 19 godina mlađim dečkom uživa na Mallorci

Pogledaj galeriju

Stone iza sebe ima i dva braka, s televizijskim producentom Michaelom Greenburgom i novinarom Philom Bronsteinom, s kojim je posvojila danas 19-godišnjeg sina Roana.

Osim Roana, glumica je posvojila i 14-godišnjeg Lairda te 13-godišnjeg Quinna.

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Toni Cetinski, Bruno Petković, Goran Grgić, Peđa Grbin…