CIJENA SLAVE

Sharon Stone novu ljubav traži preko Interneta: Aplikacija za upoznavanje blokirala je njezin račun, a razlog je nevjerojatan

30.12.2019 u 18:08

Bionic
Reading

Holivudska zvijezda Sharon Stone u potragu za novom ljubavi svoga života odlučila je krenuti putem aplikacije za upoznavanje, no potraga je brzo završila jer joj je račun blokiran

Danas 61-godišnja zvijezda filma 'Sirove strasti', za kojom su početkom 90-ih uzdisali brojni muškarci, ljubavnu sreću pokušala je pronaći putem aplikacije Bumble, u čemu su je najvjerojatnije nehotično spriječili njezini obožavatelji.

Stone je u ponedjeljak na društvenim medijima otkrila kako je pisala Bumbleu da joj ponovno otvore račun, na što su je obavijestili da je blokirana.

'Otišla sam baciti oko na Bumble i zatvorili su mi račun jer su neki korisnici prijavili da to najvjerojatnije nisam ja', objašnjava Stone na svom Instagramu i dodaje kako je zamolila tvrtku u čijem je vlasništvu aplikacija za upoznavanje da je 'ne izbacuju iz košnice'.

Iz tvrtke su joj odgovorili da je izbačena s popularne stranice za upoznavanje, a slavna glumica podijelila je snimku zaslona aplikacije na kojoj je objašnjen razlog izbacivanja.

'Blokirani ste. Nastojimo Bumble čuvati sigurnim, zbog čega se moramo držati određenih pravila kada su narušene naše vrijednosti. Vaš račun je blokiran jer smo primili nekoliko prijava da je vaš profil lažan', stoji u objašnjenju.

Posljednju vezu Sharon je okončala u listopadu prošle godine, a ljubav između slavne glumice i 42-godišnjeg Angela Boffe pukla je nakon devet mjeseci.

SHARON STONE I ANGELO BOFFA

Kao da su sami na svijetu: Slavna holivudska glumica s 19 godina mlađim dečkom uživa na Mallorci

Pogledaj galeriju

Stone iza sebe ima i dva braka, s televizijskim producentom Michaelom Greenburgom i novinarom Philom Bronsteinom, s kojim je posvojila danas 19-godišnjeg sina Roana.

Osim Roana, glumica je posvojila i 14-godišnjeg Lairda te 13-godišnjeg Quinna.

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Mia Dimšić, Nina Badrić, Davor Bernardić, Marin Rozić…