posve ISKRENO

Antonija Mišura Sandrić: 'Stvarno ne želim ono što se kaže - iskakati iz paštete. Reći će da je ova mala više naporna'

tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Ova godina za sve je bila puna izazova, no šibenska košarkašica i bivši šibenski košarkaš Marko Sandrić pamtit će je kao jednu od najljepših. Antonija Mišura Sandrić rodila je njihovo prvo dijete, a sada, prema mnogima najljepša domaća sportašica, otkriva kako se snašla u ulozi majke, zašto je nema mnogo u medijima te koliko joj suprug pomaže oko kćeri

'Možda se super i snalazim samo zato što je ona odlično dijete, hvala Bogu, ali sve u svemu ja i muž smo opušteni i stvarno trenutno uživamo koliko možemo', kazala je Antonija Mišura Sandrić za In Magazin Nove TV. Unatoč maloj bebi uvijek ima vremena za sebe, a tada joj najviše joj pomogne suprug Marko Sandrić koji od odlaska u sportsku mirovinu prije pet godina, radi u Nacionalnom parku Krka.

'Možda će sad neki reći da ga previše hvalim, ali stvarno ne lažem niti jedne riječi, super se snalazi', rekla je Antonija i otkrila da joj suprug pomaže i u mijenjaju pelena te da joj kad mora otići i na trening on 'uvijek uskoči i sve napravi'.

  • +4
  • +1

Antonija Mišura Sandrić

Izvor: Cropix / Autor: Niksa Stipanicev / CROPIX

Priznaje da ne voli biti previše medijski eksponirana. 'Stvarno ne želim ono što se kaže - iskakati iz paštete. Mislim da treba imati neku dozu pojavljivanja u medijima jer imam osjećaj da ljudi ne vole da sam stalno. Reći će i oni i ova je mala više naporna', smatra košarkašica.

Proslavljena košarkašica, koja je kad je ostala u drugom stanju igrala za poljski klub Polkowice, priznaje da još ne zna kad će ponovno uzeti loptu u ruke. Upitna je i karijera izvan Hrvatske no priznaje da joj katkada nedostaju putovanja i malo sportskog duha.

'Pogotovo kad vidim na televiziji. Dok ne vidim toliko, nekako mi i ne 'zafali'. Ali kad vidim stvarno me vrati u te dane, a ja sam natjecateljskog duha tako da mi jedino to tako nedostaje', priznaje. Progovorila je i na temu toga što je mnogi nazivaju 'najljepšom hrvatskom sportašicom'. 'Taj joj kompliment godi, no ipak, nekad se s njim zna pretjerati. Pogotovo kad sam igrala, nikad se nisam u tome osjećala dobro. Uvijek je pored mene bilo još 10 - 12 drugih igračica, ja kažem svaka je žena na svoj način lijepa i zato nisam voljela da me se toliko uvijek ističe. Svaka ima na svoj način i ljepotu i kvalitete', ističe Antonija.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!